Фіналіст "Х-Фактора 9" Дмитро Волканов пояснив відмову від співпраці з Сердючкою

24 июня 2024

Фіналіст пісенного шоу "Х-Фактор 9" Дмитро Волканов пояснив, чому відмовився співпрацювати з Вєркою Сердючкою (Андрієм Данилком) після 4 років спільної роботи. У команді артиста він виступав в образі зайця.

Після участі в телешоу на хлопця звернув увагу Данилко і запропонував співпрацю, щоб той побачив, як працює "кухня" співака зсередини, але одночасно відмовився допомагати майбутній зірці реалізовувати себе. За це нині Волканов вдячний Сердючці та зазначає в інтерв'ю Олексію Суханову, що артист зробив неймовірний внесок у його творчість.

"98%. Дуже багато. І це не тільки робота: це життєва позиція, бажання робити так, як тобі треба. Він коли взяв мене на роботу в колектив, то сказав одну фразу: "Діма, я тобі допомагати не буду, але ти перебуваєш в колективі для того, щоб бачити, як це працює, бачити, якою має бути команда артиста, як відбувається саундчек, поселення в готель..."Мені дуже подобалося, як він спілкується. Я знайшов у ньому наставника, вчителя і людину, на яку я хочу бути схожим. Коли я прийшов у колектив, мені було 18 років, і потрапити одразу на такий рівень – це було дуже серйозно", – розповів співак, який нині підкорює не лише сцену, а й серця користувачів TikTok.

Попри цікаву роботу в команді Вєрки Сердючки, Волканов вирішив, що потрібно щось змінювати у своєму житті після того, як розпочалося повномасштабне вторгнення РФ. Тоді співак вирішив випробувати себе, приїхавши зі столиці до Львова, міста у якому на той час побував вперше.

"Почалася повномасштабна війна, і певний період часу роботи не було. А потрібно було за щось жити, але грошей у нього я не брав, не хотів цього робити. Тому у Києві я не міг себе знайти, і я приїхав до Львова. Це був для мене новий виклик. Тобто я розумів, що зараз роботи не буде в колективі, не до цього було. Майже минуло пів року після початку війни, коли відбулася перша робота [концерт Вєрки Сердючки]. Але мені ці пів року треба було чимось займатися, платити за квартиру, яку я винаймав на Печерську. Це був переломний момент, і я сам собі сказав: "Якщо ти чогось вартий, то роби". Я приїхав до Львова. Взагалі не знав це місто. Мені треба було якось поставити себе в рамки, коли "треба", – пригадав він.

Саме тоді Волканов не знав, як далі рухатися, адже колишньої команди вже не було і пісенну кар'єру доводилося починати з чистого аркуша. "Торговий центр Victoria Gardens, Львів, другий вихід, я, як зараз, пам’ятаю. Я вийшов, сів і думаю: "Ну це якесь просто… вчора ти десь там літав, сьогодні ти вже тут, на землі, біля цього торгового центру сидиш і ридаєш. Я прийшов влаштовуватися на роботу", – розповів артист і зазначив, що ані дня тоді не пропрацював у сфері послуг через некомфортне ставлення до себе.

У Львові він знову повернувся до пісенної кар'єри, записавши перший трек "Намалюю", і опублікував його у соцмережі. Однак незабаром Волканов знову повернувся до команди Данилка, хоч і ненадовго – лише на 8 місяців. Отримавши схвалення від артиста щодо якісного сольного доробку, той вирішив остаточно покинути проєкт заради самореалізації.

Волканов зізнався, що Андрій Данилко для нього важлива людина в житті, й у випадку творчої кризи він готовий з ним порадитися, хоча, залишивши  команду, став менше спілкуватися з артистом.

"Коли я не буду знати, що робити далі, я йому зателефоную, і він мені допоможе. Людина, яка багато для мене важить, людина, яка відчуває мене. Нам завжди є про що поговорити. Зараз ми стали набагато менше спілкуватися, на жаль. Напевно, через те що я дуже серйозно зайнявся сольною діяльністю. І якось розійшлося воно трошки. Я не веду до того, що ми перестали спілкуватися зовсім, просто це буває рідко. Якщо вже спілкуємося, то довго і про все", – пояснив він.

Раніше OBOZ.UA писав, що між Вєркою Сердючкою та Іриною Фаріон відбулася публічна сварка через мову. Професорка обурилася через суржик, а співак порівняв скандалістку з їжею.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Принц Гаррі не стримав емоцій під час розмови з вдовою і згадав свою покійну маму 28 июня 2024

Як пережити втрату. Принц Гаррі не стримав емоцій під час розмови з вдовою і згадав свою покійну маму Герцог Сассекський втратив маму у віці 12 років

Викрали чоловіка та вимагали $50 тисяч: у Києві судитимуть двох зловмисників 28 июня 2024

Викрали чоловіка та вимагали $50 тисяч: у Києві судитимуть двох зловмисників. Фото Обвинувачуваним загрожує до 12 років позбавлення волі

Чому під час критичних днів так сильно хочеться солодкого: не всі про це знають 28 июня 2024

Практично кожна жінка хоча б раз переживала ситуацію, коли під час місячних хочеться солодкого. В такі моменти дійсно з'являється бажання наїстися цукерок, тістечок чи шоколаду. Чому ж так відбувається?

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

ТОВ НВП Сеал 1.9
ТОВ НВП Сеал

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше