Туреччина пропонує вирішення війни в України

18 сентября 2024

Голова Національної розвідувальної організації Туреччини Ібрагім Калин заявив, що російсько-українську війну необхідно вирішувати шляхом створення нової архітектури безпеки на основі міжнародного права. Про це пише Hürriyet у вівторок, 17 вересня.

Туреччина, за його словами, продовжить відкриті та таємні зусилля, спрямовані на припинення війни в Україні та Газі.

"Міжнародна система, яка швидко змінюється і стає все більш крихкою, постає перед двома важливими глобальними кризами у контексті війни в Україні та секторі Гази… Російсько-українську війну слід розв’язувати шляхом побудови нової архітектури безпеки на основі міжнародного права", - зазначив Калин.

Тоді як стосовно розв'язання палестинсько-ізраїльського конфлікту він наголосив на необхідності щонайшвидшого припинення вогню.

"Туреччина продовжуватиме свої відкриті та таємні багатосторонні зусилля розвідки, спрямовані на припинення війни в Україні та Газі", - додав Калин.

Нагадаємо, Реджеп Таїп Ердоган виступив із відеозверненням до участників саміту Кримська платформа у Києві. Він заявив, що Крим повинен повернутись до складу України відповідно до норм міжнародного права.

Згодом представник МЗС Туреччини заявив, що закінчення війни треба шукати у мирних переговорах, результатом яких, за словами посла, має стати “збалансований результат”.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Дорогі фотоапарати знову стали популярними — продаж бездзеркалок підскочив на 12% цього року 19 сентября 2024

Дорогі фотоапарати знову стали популярними — продаж бездзеркалок підскочив на 12% цього року.

Інсайдер розповів, яке майбутнє принц Вільям і Кейт бачать для своїх молодших дітей 19 сентября 2024

Принц Джордж, старший син Вільяма і Кейт, колись успадкує трон після діда і батька

Інна Мірошниченко розповіла, як присяжна вивела її з рівноваги в суді 19 сентября 2024

Вимагала довідку і допиту дочки: Інна Мірошниченко розповіла, як присяжна вивела її з рівноваги в суді Напередодні блогерка офіційно вдочерила дівчинку

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Косько Андрей 0.5
Косько Андрей

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше