Туск відвідає кордон з Білоруссю, де поранили польського прикордонника

28 мая 2024

Після поранення польського прикордонника на кордоні з Білоруссю прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск оголосив, що вирушає на місце подій. Про це глава уряду повідомив у соцмережі Х у вівторок, 27 травня.
 
"Солдати і прикордонники захищають наш кордон, ризикуючи життям. Про пораненого військового добре піклуються, як і про його родину. Ми направили на кордон додаткові сили. Я буду там завтра вранці", - написав Туск.
 
Нагадаємо, польський прикордонник отримав поранення від удару ножем, завданого йому іноземцем, який намагався прорватися через шлагбаум на кордоні з Білоруссю. Це трапилося в районі прикордонної застави в селі Дубичі Церковні.

Група з близько 50 іноземців кидали в бік польських патрулів гілки та каміння. Під час спроби мігрантів силою перетнути кордон один з них завдав ножового поранення польському військовому.

Як повідомлялося, за матеріалами СБУ до Польщі екстрадували координатора міграційної кризи на кордоні ЄС та Білорусі.

10 квітня польські прикордонники та військові зірвали спробу понад 220 іноземців нелегально перетнути кордон з території Білорусі.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

 

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У Росії вирішили відправити на війну 40% підсудних - ЗМІ 1 октября 2024

Досі на фронт вербували лише підслідних та вже засуджених. Але наприкінці вересня держдума РФ одразу у другому та третьому читаннях ухвалила законопроект, який дозволяє забирати на фронт підсудних.

РФ та Іран розширюють економічну співпрацю - ISW 1 октября 2024

Візит Мішустіна до Ірану особливо зосереджений на розвитку торгівельно-економічних зв’язків між двома країнами.

Кассель в ювілей Белуччі несподівано пригадав їхній шлюб на показав її зворушливі фото з дочками 1 октября 2024

30-го вересня одна з найвідоміших італійок сучасності, актриса Моніка Белуччі відзначає 60-річчя. Із нагоди цього красуню привітали не лише чимало друзів та близьких, але і її ексчоловік, французький актор Венсан Кассель.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

ФОП Дюдюк Р. М.  
ФОП Дюдюк Р. М.

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше