Творець вакцини Супутник V став жертвою гея-повії - ЗМІ

4 марта 2023

У Москві вбито одного із творців вакцини Супутник V, старший науковий співробітник Національного дослідницького центру епідеміології та мікробіології імені М. Ф. Гамалії Андрій Ботіков, повідомляє прес-служба Слідчого комітету РФ.
 
За даними слідства, вбивство сталося 2 березня у квартирі на вулиці Рогова. 29-річний чоловік у ході побутового конфлікту задушив ременем 47-річного господаря квартири, після чого втік.
 
Правоохоронці затримали підозрюваного. Чоловік визнав провину, його звинуватили у вбивстві. Відомо, що раніше він притягувався до кримінальної відповідальності за тяжкий злочин.
 

За інформацією Telegram-каналу Mash, творця вакцини вбив гей-повія. Зазначається, що між чоловіками стався конфлікт на ґрунті виду та обсягу інтим-послуг. Внаслідок сварки працівник секс-індустрії вбив клієнта та вкрав його особисті речі.
 
На тілі вбитого знайшли сліди задушення, кілька ножових поранень та садна.
 
"Поліція затримала підозрюваних. Ними виявилися 29-річний Олексій Змановський та його 18-річна подруга Ольга Дубойська (у момент вбивства дівчина перебувала в під'їзді). Обоє з Калуги", - йдеться у повідомленні.
 
Нагадаємо, на Київщині суд визнав винуватим 19-річного юнака у замовленні вбивства свого батька заради отримання спадщини.
 
У США мати пристрелила сина, бо він не хотів спати

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

 

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Термостабильные начинки: что это и как ими пользоваться 17 октября 2024

Изготовление сладостей на собственной кухне для семьи или на заказ для продажи – это захватывающий и интересный процесс. Магазины для кондитера предлагают много товаров, значительно

Как выбрать идеальный послеоперационный бандаж: советы врача 11 октября 2024

Послеоперационный бандаж — важное средство для поддержки и защиты тканей после хирургического вмешательства. Его правильно подобранное использование способствует ускорению заживления

Сколько электроэнергии расходует кондиционер 12 BTU? 10 октября 2024

Узнайте, сколько электроэнергии потребляет кондиционер 12 BTU. Разбор факторов, влияющих на энергопотребление, советы по экономии и ответы на частые вопросы.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Леново  
Леново

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше