У Білгородській області загорівся склад боєприпасів, є поранені

4 июня 2024

У Білгородській області РФ загорівся склад із боєприпасами. Через детонацію боєприпасів постраждали семеро російських військових. Про це з посиланням на власні джерела пише російський незалежний ТГ-канал Astra.

"Вдень 2 червня поблизу хутора Гремучий Івнянського району Білгородської області в таборі російських військових пролунав вибух, який спричинив пожежу на складі боєприпасів. Через детонацію боєприпасів поранення різного ступеня тяжкості дістали семеро військових (їх госпіталізували)", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що хутір Гремучий розташований приблизно на 39 кілометрів на північ від Білгорода, а від кордону з Україною до складу, де стався вибух - понад 63 кілометри.

"Попередня причина НП - необережне поводження з боєприпасами", - додає Astra.

Раніше повідомлялося, що в Білгородській області РФ уражено ЗРК С-300/400. У Корочанському районі було атаковано місце дислокації військових, згоріло кілька одиниць техніки.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У Росії вирішили відправити на війну 40% підсудних - ЗМІ 1 октября 2024

Досі на фронт вербували лише підслідних та вже засуджених. Але наприкінці вересня держдума РФ одразу у другому та третьому читаннях ухвалила законопроект, який дозволяє забирати на фронт підсудних.

Рютте: Законне місце України - в НАТО 1 октября 2024

Не може бути тривалої безпеки в Європі без сильної незалежної України, зазначив новий генсек Альянсу.

Японія попрощалася з улюбленими пандами, які повернулися до Китаю 1 октября 2024

До Японії тварини приїхали ще в 2011 році й стали справжньою втіхою для країни, яка оговтувалася від страшного землетрусу і цунамі кілька місяців.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше