У Білорусі визнали "екстремістськими" стікери з Лукашенком

6 августа 2022

Влада Білорусі визнала "екстремістськими матеріалами" набори стікерів з Telegram із загальними назвами Luka та Sasha 3%, присвячені формальному лідеру країни Олександру Лукашенку. Про це у п'ятницю, 5 серпня, повідомляє Zerkalo.io з посиланням на мінінформ Білорусі.
 
Вказано, що відповідне рішення 25 липня ухвалив суд Центрального району Мінська. Інформація про це з'явилася в республіканському списку екстремістських матеріалів, розміщеному на сайті мінінформу.

Того ж дня той самий суд визнав "екстремістськими матеріалами" YouTube-канал під назвою ТОК | TALK, що має ідентифікатор youtube.com/user/NashaNiva.
 
Відомо, що у 2020 році напередодні президентських виборів у Білорусі з'явився мем Саша 3%. За даними деяких соцопитувань, Лукашенко мав набрати тільки 3%.

Раніше на цьому тижні в Білорусі визнали екстремістськими соцмережі радника керівника ОП Олексія Арестовича. Вони будуть заблокованими на території країни.
 
Також повідомлялося, що в Білорусі саджатимуть за передплату на "екстремістські" Telegram-канали. Станом на 9 жовтня в Білорусі "екстремістськими" було визнано 114 Telegram-каналів. Більшість із них критикують режим Олександра Лукашенка.

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

 

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Прем'єра Вірменії Пашиняна планують звинуватити у держзраді 3 мая 2024

Автори вимоги запевняють генерального прокурора країни, що глава уряду "незаконно здав території" Азербайджану.

Катання на поні, стрільба із лука та інші хобі, які принцеса Шарлотта перейняла від Кейт Міддлтон та Єлизавети ІІ 3 мая 2024

Катання на поні, стрільба із лука та інші хобі, які принцеса Шарлотта перейняла від Кейт Міддлтон, Єлизавети ІІ і не тільки Юна леді допомагає конюхам доглядати тварин

Вікторія Бекхем привітала чоловіка з 49-річчям та показалася в його обіймах. Фото 3 мая 2024

Британська дизайнерка Вікторія Бекхем, якій нещодавно виповнилося 50, 2-го травня привітала свого чоловіка, футболіста Девіда Бекхема з 49-річчям.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Центр Групп 3.2
Центр Групп

Отзывов: 1

ACME-COLOR 5.0
ACME-COLOR

Отзывов: 1

SKSDESIGN 1.0
SKSDESIGN

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше