У Британії заявили, що серед російських чоловіків стає більше інвалідів

30 апреля 2024

В Росії рекордно зросла кількість чоловіків з інвалідністю у віці 31-59 років. Про це у неділю, 28 квітня, повідомило міністерство оборони Великої Британії.

Як йдеться в повідомленні, станом на 2023 рік кількість чоловіків з інвалідністю віком 31-59 років в Росії досягла 2,18 мільйона осіб. У той час к в 2022 році ця цифра становила 1,68 мільйона.

"Таким чином, приріст інвалідів у суспільстві склав 30%", - вказують у розвідці. 

Російські демографи вважають, що збільшення тих, кого можна назвати інвалідом, найімовірніше, пов’язане з втратами під час повномасштабного вторгнення в Україну.

Нагадаємо, за попередню добу українські бійці знищили 1096 російських військових. Станом на ранок 28 квітня 2024 року загальна кількість атрат особового складу російських військ сягнула 466 150 солдатів.

Сирський: Ситуація на фронті загострилася

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

17-річна донька Джолі й Пітта запалила енергійним танцем. Відео 17 мая 2024

17-річна дочка Анджеліни Джолі та Бреда Пітта Шайло хоч і не обрала акторство за хобі чи професію, проте і з мистецтвом близько знайома.

Новий iPad Pro виявилося не так просто зігнути, незважаючи на його тонкий корпус 17 мая 2024

Новий iPad Pro виявилося не так просто зігнути, незважаючи на його тонкий корпус

Продавали ухилянтам "консульські" посвідчення для втечі за кордон: на Київщині СБУ викрила трьох "бізнесменів" 17 мая 2024

Продавали ухилянтам "консульські" посвідчення для втечі за кордон: на Київщині СБУ викрила трьох "бізнесменів". Фото Зловмисників затримали під час отримання грошей

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Алерголог 5.0
Алерголог

Отзывов: 1

Италия вогс 5.0
Италия вогс

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше