33-річна донька Меріл Стріп здійснила камінг-аут і вперше вийшла на публіку зі своєю коханою

26 июня 2024

33-річна акторка Луїза Джейкобсон, донька Меріл Стріп та Дона Гаммера, заявила про свій камінг-аут, зізнавшись, що являється лесбіянкою. Розповісти світові про себе вона вирішила у день народження матері.

Джейкобсон опублікувала знімки в Instagram з партнеркою-продюсеркою Анною Бланделл, написавши: "Благословенна, що вступаю в радісну нову еру", а також смайли у вигляді серця та веселкового прапора. Один з підписників зазначив: "Зробити камінг-аут у день народження мами – це так знаково", пише Daily Mail.


Луїза закінчила Єльську школу драматичного мистецтва за спеціальністю "акторська майстерність". Вона відома за головною роллю Меріан Брук в драматичному серіалі "Позолочений вік" на каналі HBO. У 2022 році Луїза зустрічалася з актором Джонатаном Хіггінботемом, з яким познайомилася в акамедії.


Джейкобсон – молодша дитина Стріп і Гаммера. У колишньої пари є ще троє дітей: 44-річний Генрі Вулф, 40-річна Меймі та 38-річна Грейс.

Раніше OBOZ.UA писав про найцікавіші факти про Меріл Стріп: стала королевою і забула перший "Оскар" у туалеті.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

62-річна лікарка три місяці їла лише сардини: що сталося з її тілом 28 сентября 2024

За її словами, люди думають, що вона "абсолютно божевільна" через цю дієту.

Лікарі назвали найкращі спеції до кави, які омолоджують організм і знижують холестерин 28 сентября 2024

Лікарі стверджують, якщо додати до улюбленого вранішнього напою деякі спеції, то можна зробити його значно кориснішим для здоров'я.

Вечірка за $2 мільйони, розкішні подорожі і готелі: Наомі Кемпбелл закидають використання благодійних грошей не за призначенням 28 сентября 2024

Здається, британська супермодель Наомі Кемпбелл опинилася в центрі чергового скандалу. Щоправда цього разу мова не про сварку з кимось, а про махінації її благодійного фонду Fashion For Relief, коштами якого покривалися особисті витрати Чорної пантери.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 3.2
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше