У Франції стався скандал через зґвалтування єврейської дівчинки

19 июня 2024

Гучний скандал спалахнув у Франції через зґвалтування 12-річної єврейської дівчинки, у якому звинувачують двох підлітків. Це відбулось на тлі сплеску антисемітизму у Франції з початком війни між Ізраїлем і ХАМАС. Про це повідомляє інформагентсто AP.

Дівчинка повідомила про зґвалтування в місті Курбевуа в суботу, 15 червня, після чого були затримані троє хлопчиків у віці 12-13 років. Їм було висунуто у вівторок, 18 червня, кілька попередніх звинувачень, у тому числі у груповому зґвалтуванні неповнолітньої віком до 15 років за обтяжувальних обставин, насильстві та публічній образі на релігійному ґрунті, погрозах вбивством, спробі вимагання та незаконному записі або трансляції зображень сексуального характеру.

Прокуратура не вказала віросповідання дівчинки і не оприлюднила її особу. Французькі ЗМІ та мер міста назвали це антисемітським нападом і назвали дівчинку єврейкою. Пізніше адвокат і єврейський лідер Елі Корчіа заявив, що дівчина є єврейкою і що під час нападу згадувалася Палестина.

Двоє хлопців перебувають під вартою до завершення слідства, повідомили в прокуратурі. Третього хлопця визнали свідком ймовірного зґвалтування.

На цей скандал відреагував президент Франції Емманюель Макрон, який попросив школи провести цього тижня "дискусійну годину" на тему расизму та антисемітизму, повідомляє Reuters.

Як ми вже писали, в Парижі затримали двох нелегалів, які на замовлення "особи з Росії" малювали на будинках зірки Давида - символ єврейської релігії та держави Ізраїль. 

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Лопес на тлі розлучення з Аффлеком розрадила фанів новими фото 29 сентября 2024

Американська співачка Дженніфер Лопес, яка розлучається зі своїм чоловіком, актором Беном Аффлеком, продовжує тішити підписників контентом. Цього разу Джей Ло показала свої портретні фото, на яких щасливо посміхається.

У Швейцарії вигадали роботизовану руку, яка може від'єднуватися від маніпулятора і самостійно повзати 29 сентября 2024

У Швейцарії вигадали роботизовану руку, яка може від'єднуватися від маніпулятора і самостійно повзати

В Ірландії збудують перше в Європі сховище енергії на батареях із оборотною корозією металу 29 сентября 2024

В Ірландії збудують перше в Європі сховище енергії на батареях із оборотною корозією металу

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Спортлайф 0.8
Спортлайф

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше