Голлівудський актор Вігго Мортенсен приїхав у Чернівці у футболці з тризубом і значком прапора України на піджаку

18 июня 2024

Голлівудський актор Вігго Мортенсен, найбільш відомий своєю роллю Арагорна у фільмі "Володар перснів", взяв участь у кінофестивалі "Миколайчук OPEN". Він прибув у Чернівці в футболці з тризубом і значком прапора України на піджаку.

Тричі номінант на "Оскар" презентував на українському кіномайданчику свій новий фільм "Мертві не завдають болю". Це стало головною подією першого дня фестивалю, пише Шпальта.

Вігго Мортенсен взяв участь у "Миколайчук OPEN" у межах свого туру Європою на підтримку вестерну "Мертві не завдають болю". У новій стрічці про трагічну долю іммігрантів американський актор данського походження не лише виконав головну чоловічу роль, а також став режисером та сценаристом фільму.

На презентації вестерну у Чернівцях Вігго Мортенсен, який з початку повномасштабного вторгнення РФ постійно підтримував Україну та допомагав українцям за кордоном, сказав, що для нього важливо мати свідому позицію. "Я не зробив нічого незвичайного просто був небайдужим. Для мене велика честь чути слова подяки від українців та перебувати на цьому фестивалі", – сказав відомий актор у Чернівцях.

Мортенсен також наголосив, що коли його запросили приїхати до України на "Миколайчук OPEN", він відразу погодився, хоч його рідні були занепокоєні цим рішенням актора. "Знали тільки рідні. Моя дівчина переживала, але я запевнив, що все буде добре. Коли я надішлю їй світлини звідси, думаю вона остаточно заспокоїться", – наголосив зірковий актор.

Вігго Мортенсен також розповів, що вболіває і за Україну, і за її кінематограф. Після перегляду фільму "Тіні забутих предків", де головну роль зіграв символ чернівецького фестивалю Іван Миколайчук, голлівудський актор був вражений тим, як фантастично українські митці передали атмосферу карпатської природи.

Раніше OBOZ.UA писав, про п'ять світових знаменитостей, які відвідали Україну під час війни.

OBOZ.UA також розповідав, про голлівудських зірок, які підтримують Україну з першого дня війни.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Хотіли захопити владу в Києві: СБУ затримала провокаторів, які готували заворушення після Дня Конституції 1 июля 2024

Хотіли захопити владу в Києві: СБУ затримала провокаторів, які готували заворушення після Дня Конституції. Фото і відео Підозрюваним загрожує до 10 років тюрми з конфіскацією майна

7-річна донька Фреймут англійською пояснила, як пити гарячі напої. Відео 1 июля 2024

Телеведуча і експертка з етикету Ольга Фреймут активно передає свої знання молодшій доньці, 7-річній Євдокії. І дівчинці, схоже, це подобається.

Стало відомо, чому Метт Деймон застерігав Бена Аффлека від стосунків із Лопес 1 июля 2024

Близький друг актора Бена Аффлека, актор Метт Деймон з самого початку переконував його не починати стосунків з співачкою Дженніфер Лопес, так як знав, що все знову закінчиться розривом.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

medservis.xyz 4.5
medservis.xyz

Отзывов: 1

Клиника «М-плюс» 4.6
Клиника «М-плюс»

Отзывов: 1

Школа 245 1.7
Школа 245

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше