У Хорватії зіткнулися два потяги - троє людей загинули - ЗМІ

11 сентября 2022

Щонайменше троє людей загинули внаслідок зіткнення двох поїздів у Хорватії. Ще 11 людей отримали травми, зокрема громадяни Ірану. Про це повідомляє портал Dnevnik.

Зіткнення сталося 9 вересня близько 21:35 за місцевим часом у районі міста Новська. За непідтвердженою інформацією, пасажирський потяг проїхав на червоне світло, після чого врізався у вантажний.

Внаслідок пригоди 11 осіб отримали травми, у тому числі громадяни Ірану. Постраждалих доправили до лікарень міста Славонськи-Брид, Пакрац та Нова-Градишка.

Неофіційно поки що зазначається, що кількість загиблих ще більша.

За даними порталу, у вантажному поїзді були люди, ймовірно, мігранти.

На місці події перебувають служби екстреної допомоги. Зараз ведеться порятунок людей, які перебувають під уламками поїздів. Також на місце аварії прибув прем'єр-міністр Хорватії Андрій Пленкович.

Нагадаємо, раніше на північному заході Хорватії сталася велика дорожня аварія. Перекинувся автобус із польськими паломниками, внаслідок чого 11 людей загинули, а ще 34 постраждали.

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

"Антитіла", які рятували життя на фронті, презентували потужну пісню і кліп про незламність українців 15 июня 2024

"Антитіла", які рятували життя на фронті, презентували потужну пісню і кліп про незламність українців. Відео Під час зйомок кліпу постраждали учасники гурту, але своєю роботою залишилися задоволені

Зірки "Бріджертонів" показали, який предмет меблів поламали під час зйомок нашумілої секс-сцени 15 июня 2024

Фанати серіалу "Бріджертони" нарешті дочекалися виходу другої частини третього сезону, і найактивніше, звісно ж, у мережі обговорюють сцену першого сексу Пенелопи Фезерінгтон і Коліна Бріджертона.

У Києві касир під час обіду виніс з банку $400 тис. 15 июня 2024

У Києві касир під час обіду виніс з банку $400 тис.: подробиці справи. Фото і відео Підозрюваному загрожує до 12 років позбавлення волі

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Відгук 7 пологовий 3.5
Відгук 7 пологовий

Отзывов: 1

Фора  
Фора

Отзывов: 1

Оксана 5.0
Оксана

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше