У Каннах показали фільм зі щасливим кінцем про російського диктатора Путіна: у фіналі він помирає

22 мая 2024

Польський кінематографіст Патрік Вега створив фільм за допомогою штучного інтелекту, головним героєм якого став російський диктатор Путін. Свою стрічку режисер презентував у рамках Каннського фестивалю. 

Цікаво, що кіно закінчується хеппі-едом – очільник Росії помирає. Про це Вега розповів на своїй Instagram-сторінці.



За інформацією France24, кінофільм придбали дистриб'ютори з 50-ти країн, а прем'єра запланована на вересень 2024 року. Сюжет картини обертається навколо життя Путіна протягом шести десятиліть. Історія розпочинається, коли майбутньому політику було 10 років: хлопчик потерпає від насильства зі сторони вітчима.


Ідея народилася у перші дні повномасштабного вторгнення Росії в Україну, каже Вега. За слова режисера, спершу він хотів зняти кіно про російську мафію, але згодом вирішив розповісти "про найбільшого гангстера". На запитання журналістів, чи не боїться поляк погроз та репресій з боку диктатора, Вега заявив, що "це Путін має його побоюватися".


Як пише Variety, у фільмі політика представлено, як безжального бандита, але водночас, він наляканий старий. Головною місією режисер вважає розвінчати образ диктатора та "зменшити всепроникний страх і невпевненість, які визначають наш час". Бюджет кіно склав 14 мільйонів доларів.

Раніше OBOZ.UA розповідав про те, як українська операторка працювала над створенням нового сезону серіалу "Бріджертони": знято аж дві серії.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Катя Репяхова показала своє дитяче фото з Віктором Павліком 30 сентября 2024

"Це твій майбутній чоловік, віриш?" Катя Репяхова показала дитяче фото з Віктором Павліком Вона була поціновувачкою творчості артиста з юних років

Блінкен заявив про протиріччя слів і дій Китаю 29 сентября 2024

Коли Пекін каже, що хоче бачити кінець конфлікту, і водночас дозволяє своїм компаніям допомагати Путіну продовжувати агресію, то "щось не сходиться".

Родина Бекхемів підтримала Вікторію на її модному показі. Фото 29 сентября 2024

Британська дизайнерка Вікторія Бекхем представила свою нову колекцію весна-літо 2025 на Паризькому тижні моди. Підтримати її на показ прийшла вся родина та багато знаменитостей.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 1.8
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше