У Києві 14-річний підліток вдарив безпорадного пенсіонера

16 июня 2024

У Києві 14-річний підліток через неприязні стосунки вдарив безпорадного пенсіонера. Правоохоронці склали протокол на батьків неповнолітнього.

Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Дорослим загрожує відповідальність – від штрафу до адміністративного арешту на строк до п'ятнадцяти діб

За словами правоохоронців, про подію вони дізнались з соціальних мереж. В одному зі столичних Telegram-каналів було поширено відео, як неповнолітній у під’їзді багатоповерхівки провокує конфлікт з літнім чоловіком та б’є його ногою.

"Співробітники Солом’янського управління поліції з’ясували, що 14-річного хлопець проживає в одному будинку з дідусем та зневажливо ставиться до нього. Побачивши чоловіка на сходовому майданчику, підліток спочатку почав виганяти пенсіонера на вулицю, а потім вдарив його ногою. Подію на камеру фільмувала подруга неповнолітнього, після чого відео стало надбанням соцмереж", – розповіли в пресслужбі.

У п’ятницю, 14 червня, ювенальні поліцейські запросили підлітка разом з батьками до управління поліції для надання пояснень. Правоохоронці наголосили порушнику, що образливе ставлення до інших людей є неприйнятним та має наслідки у вигляді адміністративної або кримінальної відповідальності.

На матір неповнолітнього співробітники поліції склали адміністративний матеріал за неналежне виконання батьківських обов’язків (відповідальність – від штрафу до адміністративного арешту на строк до п'ятнадцяти діб), а також передали інформацію до соціальних служб та навчального закладу, з метою проведення подальшої виховної роботи.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Голосіївському районі Києва двоє підлітків жорстоко побили неповнолітнього хлопця на території школи. Справою вже зайнялися правоохоронці.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

МЗС Росії заявило про обмеження доступу до 81 європейського медіаресурсу 25 июня 2024

Під обмеження потрапили загальноєвропейські ЗМІ Agence Europe, Politico, супутниковий пакет Svoboda Satellite Package, інтернет-видання Euobserver, а також понад 70 видань 25 європейських країн.

71-річна жінка увійшла в історію як найстарша учасниця конкурсу "Міс Техас США" 25 июня 2024

71-річна жінка увійшла в історію як найстарша учасниця конкурсу "Міс Техас США". Фото Цьогорічний конкурс зазнав значних змін

Далай-лама приїхав до Нью-Йорка 25 июня 2024

Далай-лама - це не лише духовний лідер близько 360 млн мирян, а й важлива політична постать.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше