У Києві через негоду дерево впало на авто, також підтопило дорогу

22 апреля 2024

У Києві в неділю, 21 квітня, через погіршення погодних умов зафіксували випадок падіння дерева на авто. Крім того, через дощ підтопило проїжджу частину в одному з районів.

Про це повідомили в пресслужбі столичної Державної службі з надзвичайних ситуацій. До кінця доби в місті прогнозують пориви вітру 15-20 м/с.

За словами рятувальників, о 6:57 до них надійшло повідомлення про падіння дерева на проїжджу частину на вулиці Гусовського, що у Печерському районі.

"На місці рятувальники за допомогою бензоріза звільнили автомобіль від дерева та розчистили проїжджу ділянку дороги. Жертв та постраждалих немає. Шановні мешканці міста, будьте вкрай обережними на дорозі, через сильний вітер стаються непередбачувані ситуації", – закликали в ДСНС.






Крім того, у патрульні поліції Києва повідомили, що у зв'язку зі значними опадами на вулиці Стеценка рух транспорту ускладнений в обох напрямках. Водіїв закликали врахувати цю інформацію під час планування маршруту своєї поїздки.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Києві та Київській області в неділю, 21 квітня, хмарно, значний дощ та пориви вітру 15-20 м/с. Повітря в регіоні максимально прогріється до +12°С.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У Естонії готуються до можливої блокади Балтійського моря 3 мая 2024

Командувач Збройних сил Естонії запропонував готуватися до можливої блокади Балтійського моря.

ЗМІ дізналися, коли Німеччина передасть Україні Patriot 3 мая 2024

ЗРК Patriot може прибути до України не раніше кінця червня. Його поставка може збігтись з прибуттям F-16.

Мама Камалії в шкіряному луці провела дочку до Англії 3 мая 2024

Співачка Камалія, чиї доньки, 10-річні двійнята Арабелла і Мірабелла наразі мешкають зі своїм татом Мохаммадом Захуром у Лондоні, вирушила їх навідати.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше