У Києві чоловік застряг під трубами теплотраси: його довелося витягувати поліцейським та рятувальникам

14 января 2024

У Києві правоохоронці спільно з рятувальниками допомогли чоловіку, який застряг під трубами теплотраси. Як виявилось, він намагався зігрітись але вилізти самостійно не зміг.

Про це повідомили в пресслужбі столичної патрульної поліції. Наразі громадянину нічого не загрожує.

"Спільна зимова рятувальна місія: патрульні та рятувальники допомогли чоловікові. Днями в Києві інспектори Сергій Поддубний та Ростислав Плуговий з допомогою рятувальників та медиків врятували громадянина, який сильно змерз та ледь міг говорити. Чоловік намагався зігрітися біля труб теплотраси, але застряг", – розповіли в пресслужбі.



Правоохоронці встановити особисті дані чоловіка, після чого зв'язалися з його рідними та повідомили їм про нього. Як з'ясувалося, родина вже тривалий час його розшукує – громадянин вже вдома.

Нагадаємо, у Солом’янському районі столиці під час пожежі у квартирі бійці ДСНС врятували маленьку дитину. Крім того, з будинку евакуювали трьох осіб. У Голосіївському районі Києва у квартирі замкнувся 1,5-річний хлопчик, коли його 16-річна сестра на хвилинку вийшла в коридор. Щоб допомогти дитині, на місце викликали рятувальників.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Борисполі Київської області чоловік застряг під стіною житлового будинку, намагаючись потрапити у середину. Щоб допомогти громадянину, на місце викликали рятувальників.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Где отремонтировать ноутбук в Днепре? 24 октября 2024

Поломка ноута огорчает и делает невозможной вашу деятельность, поэтому важно знать, куда в подобных случаях можно обратиться. Сервисный центр V-COMP – это возможность быстро и без потерь его отремонтировать

Український блог мультимовний "ED": про цікаве в одному місці 16 октября 2024

Сьогодні користувачі хочуть отримувати доступ до знань та цікавинок із різних куточків світу, але на зручних для них мовах. Саме такий підхід пропонує мультимовний український блог "ED"

Как эффективно избавиться от алкоголизма? 16 октября 2024

Алкоголизм – серьезная проблема, как для самого алкозависимого, так и для членов его семьи. Прежде всего, важно понять, что алкогольная зависимость – это не просто дурная привычка, это упорное заболевание

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Olvica.net 4.8
Olvica.net

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше