У Києві чоловік через ревнощі ледь не вбив гостя - постраждалий у реанімації

12 июня 2024

У Києві правоохоронці затримали чоловіка, який через ревнощі напав з ножем на товариша. Наразі 37-річний постраждалий у важкому стані перебуває у реанімації.

Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмиснику загрожує до восьми років позбавлення волі.

За словами правоохоронців, подія відбулась на днях в одній з квартир у Святошинському районі столиці. Від лікарів поліцейські отримали повідомлення, що з вулиці вони терміново госпіталізували чоловіка із ножовим пораненням.

"У подальшому було встановлено, що 32-річний місцевий мешканець запросив свого товариша додому, де вони разом тривалий час розпивали алкогольні напої. Згодом, між чоловіками виникла сварка на грунті ревнощів до спільної знайомої, яка переросла у бійку. Господар квартири схопив кухонного ножа та ударив ним гостя. Пораненому вдалось самостійно вийти з квартири та викликати допомогу, наразі він у важкому стані перебуває у реанімації", – розповіли в поліції.

За фактом нанесення умисного тяжкого тілесного ушкодження відкрито кримінальне провадження, а затриманому повідомили про підозру. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Білоцерківському районі Київської області раніше судимий місцевий мешканець під час сварки через нібито пошкоджені двері вдарив гостя ножем у груди. Від отриманої травми останній помер на місці події.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Відомий співак пояснив, чому відмовився воювати на фронті 30 сентября 2024

"Армія – це не моє". Відомий співак пояснив, чому відмовився воювати на фронті Зараз його життя все ж пов'язане з військовою справою

Світоліна на милицях попозувала посеред Києва та поділилася думками про його безбар'єрність 30 сентября 2024

30-річна тенісистка Еліна Світоліна, яка нещодавно перенесла операцію на нозі, показалася на милицях посеред Києва та поділилася думками про безбар'єрність в українській столиці.

Названо 5 речей, які допоможуть зберегти ясний розум та гарну пам’ять до глибокої старості 30 сентября 2024

Використовувати уяву, тренувати пам’ять та виконувати легкі фізичні вправи варто кожного дня, щоб уберегтися від розвитку деменції та хвороби Альцгеймера.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

ФОП Дюдюк Р. М.  
ФОП Дюдюк Р. М.

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 0.5
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше