У Києві чоловік погрожував викинути з вікна балкону немовля

9 февраля 2023

У Святошинському районі Києва в середу, 8 лютого, чоловік тримаючи на балконі майже не одягнуте немовля, погрожуючи його викинути. Врятувати дитину вдалось поліцейському та перехожому, які змогли забрати малечу.

Про це OBOZREVATEL стало відомо з власних джерел. Подія сталась на вулиці Якуба Колоса (щоб переглянути відео, доскрольте до кінця сторінки).

"Чоловіка помітили перехожі – у нього на руках було немовля, у якого майже не було одягу. Киянин вів себе агресивно і на переговори не йшов. Завдяки поліцейському та перехожому, дитинку вдалося убезпечити та передати лікарям", – розповів наш співрозмовник.

Наразі дитині нічого не загрожує – її оглядають лікарі. На місці події працюють правоохоронці, які з’ясовують, чому батько малечі так себе поводив. Як повідомили у соціальних мережах, чоловік погрожував викинути дитину у вікно.

Додамо, у поліції Києва підтвердили інформацію про подію. У пресслужбі уточнили, що ювенальні поліцейські спільно з представниками служби у справах дітей та сім’ї прийняли рішення про вилучення дитини з родини. Наразі дівчинка знаходиться під наглядом лікарів.


Нагадаємо, у місті Умань загинула чотирирічна дівчинка, яка вилізла на вікно кухні, відкрила його й випала з четвертого поверху. У цей час вона була без нагляду, бо мама забирала із садочка старшу дитину.

Як повідомляв OBOZREVATEL, у Броварах Київської області в понеділок, 2 січня, з вікна будинку на сьомому поверсі випав трирічний хлопчик. Від отриманих травм дитина загинула на місці події.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У Києві сталась ДТП за участі двох легковиків: одну з машин зім’яло, є постраждалі 18 мая 2024

У Києві сталась ДТП за участі двох легковиків: одну з машин зім’яло, є постраждалі. Фото Обставини та причини автопригоди встановлять правоохоронці

Ірина Білик привідкрила завісу особистого життя 18 мая 2024

Співачка Ірина Білик, яка днями вразила чуттєвим кліпом на нову пісню, привідкрила завісу особистого життя.

На Київщині в річці Рось виявили тіло чоловіка 18 мая 2024

На Київщині в річці Рось виявили тіло чоловіка: подробиці трагедії Обставини та причини смерті чоловіка встановлять правоохоронці

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Verno стоматология 5.0
Verno стоматология

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше