У Києві чоловік у ресторані побив відвідувача, а потім погрожував йому пістолетом

5 декабря 2023

В Оболонському районі Києва в неділю, 3 грудня, чоловік у закладі громадського харчування побив відвідувача. Крім того, порушник погрожував опоненту предметом, схожим на пістолет.

Про це повідомили в пресслужбі столичної патрульної поліції. Зловмисника передали слідчим.

"Подія сталася вчора в Оболонському районі. На спецлінію 112 надійшло повідомлення про чоловіка, який у закладі громадського харчування побив відвідувача та погрожував йому пістолетом", – розповіли в пресслужбі.

Патрульні, які оперативно прибули на місце події, виявили ймовірного порушника. Під час поверхневої перевірки інспектори виявили у чоловіка предмет, схожий на пістолет. Для подальшого з'ясування усіх обставин інспектори викликали на місце слідчо-оперативну групу.

Нагадаємо, правоохоронці Києва затримали раніше судимого чоловіка, якого підозрюють у причетності до грабежу. Зловмисник у міському парку вихопив у жінки, яка гуляла із дитиною, телефон та втік.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Києві правоохоронці оперативно затримали чоловіка, який може бути причетний до розбійного нападу. Зловмисник кидався на перехожих, погрожував їм ножем та відбирав особисті речі.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Український блог мультимовний "ED": про цікаве в одному місці 16 октября 2024

Сьогодні користувачі хочуть отримувати доступ до знань та цікавинок із різних куточків світу, але на зручних для них мовах. Саме такий підхід пропонує мультимовний український блог "ED"

Как отлично провести свой отпуск? 16 октября 2024

Важно понимать, что практически каждому человеку доступен отдых на теплом море по вполне приемлемым ценам, главное – правильно выбрать поездку и в этом помогут горящие туры

Как выбрать идеальный рюкзак для длительных поездок на транспорте? 10 октября 2024

Как выбрать рюкзак для длительных поездок, который вместит все необходимое и не будет доставлять дискомфорт. Критерии выбора и полезные советы

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Репродуктолог 5.0
Репродуктолог

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше