У Києві чоловік влаштував стрілянину з балкона багатоповерхівки: йому "світить" до 5 років за ґратами

2 марта 2024

У Києві нетверезий чоловік із балкона багатоповерхівки декілька разів вистрілив із травматичної зброї. Внаслідок інциденту ніхто не постраждав, бо фігурант цілив у повітря.

Як повідомляє столична поліція, викликала правоохоронців місцева жителька. Вона почула постріли з п'ятого поверху свого будинку у Святошинському районі.

Ймовірним підозрюваним виявився киянин 1973 року народження, який перебував у стані алкогольного сп'яніння. Під час обшуку в його помешканні знайшли не тільки пістолет із набоями та стріляні гільзи, а також пластикову банку з канабісом.


Наразі зброю та канабіс у громадянина вилучено. Розпочато досудове розслідування за ч. 1 ст. 296 ККУ (грубе порушення громадського порядку з мотивів неповаги до суспільства). Затриманому загрожує до 5 років обмеження волі.

Як повідомляв OBOZ.UA, правоохоронці затримали чоловіка, який скоїв розбійний напад на пункт обміну валют у центрі Києва. Щоб знайти зловмисника, знадобилось менш як доба.

Також у Києві правоохоронці затримали працівника пекарні, який пограбував фінансову установу. Зловмисник у балаклаві увірвався до приміщення, побив працівника закладу та забрав із сейфа гроші.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Фарфоровая тарелка: как выбрать для покупки и сочетать с другими элементами сервировки 16 октября 2024

Важно знать, как правильно выбрать и купить фарфоровую тарелку, а также как сочетать ее с другими предметами на столе. Существует несколько главных типов, каждая из которых имеет свое назначение.

Как эффективно избавиться от алкоголизма? 16 октября 2024

Алкоголизм – серьезная проблема, как для самого алкозависимого, так и для членов его семьи. Прежде всего, важно понять, что алкогольная зависимость – это не просто дурная привычка, это упорное заболевание

Каким должен быть игровой компьютер? 10 октября 2024

Для компьютерных игр необходимо оборудование соответствующего технического уровня, а говоря конкретнее – нужен игровой компьютер, который будет отличаться целым рядом специфических параметров

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше