У Києві чоловік зарізав двох людей та намагався вбити ще трьох

30 ноября 2022

У Києві затримали чоловіка, якого підозрюють у подвійному вбивстві. Він зарізав жінку та її співмешканку, а потім поранив сусідку, брата та сина загиблої.

Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмиснику загрожує довічне позбавлення волі.

За словами правоохоронців, до них надійшла інформація про вбивство на проспекті Володимира Івасюка. Військовослужбовець, який саме проходив неподалік, почув крики про допомогу та побачив двох чоловіків, котрі сварились біля під’їзду будинку.

"В одного з них була травмована рука. Військовий негайно відреагував на конфлікт, зупинив чоловіків та викликав поліцію. Патрульні, які прибули на виклик, затримали нападника, а у квартирі, де він тимчасово проживав, виявили двох мертвих осіб. Ми встановили, що під час спільного розпиття алкоголю між власницею оселі та квартирантом відбулась сварка. Внаслідок цього чоловік схопив кухонний ніж та вдарив ним кілька разів потерпілу та її співмешканця, який кинувся захищати жінку", – розповіли в пресслужбі.

Зловмисник хотів приховати злочин і тому, намагався вбити сусідку, брата та сина загиблої, яких госпіталізували у лікарню. За фактом вбивства та незакінченого замаху на вбивство відкрито кримінальні провадження, а уродженцю Луганської області, 1985 року народження, повідомили про підозру.

Як повідомляв OBOZREVATEL, у Києві затримали чоловіка, якого підозрюють у вбивстві своєї дружини. Він вдарив жінку ножем у груди, а потім намагався приховати злочин під виглядом самогубства.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Можно ли с помощью ремонта улучшить хрущевку? 18 марта 2024

Реально ли улучшить малометражную квартиру? Да, это можно сделать, проведя грамотный ремонт в хрущевке. Такой ремонт отличается целым рядом особенностей

Трамп погрожує наслідками в разі поразки у листопаді 18 марта 2024

Чергові президентські вибори в США заплановано на 5 листопада 2024 року. Вибори стануть 60 президентськими виборами в історії країни.

Київ непричетний до "атаки" на "ПМР" - Кишинів 18 марта 2024

Інцидент, про який йдеться, є спробою викликати страх і паніку в регіоні. Військова техніка на знімках не працює вже кілька років, заявили в Бюро з реінтеграції.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Выбор Страны 5.0
Выбор Страны

Отзывов: 3

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше