У Києві двоє "правоохоронців" викрали лікаря-кардіолога та вимагали у нього 2 млн грн

14 июня 2024

У Києві викрили двох "правоохоронців", які викрали лікаря-кардіолога. Зловмисники вкололи йому невідому речовину та, заявивши, що це отрута, вимагали в нього 2 мільйони гривень.

Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції та Київської міської прокуратури. Ділкам загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

"Подія трапилась навесні цього року в Солом’янському районі столиці. Як встановили поліцейські, двоє місцевих мешканців 1970 та 1979 років народження заздалегідь спланували вчинення злочину щодо 66-річного потерпілого, який обіймає посаду завідувача відділення однієї зі столичних лікарень", – розповіли правоохоронці.

Коли потерпілий проходив повз будинок по вулиці Феофіла Яновського в столиці, до нього під’їхав автомобіль, з якого вийшли невідомі йому чоловіки. Один із них представився працівником правоохоронних органів.

"Надалі, змусивши потерпілого сісти в салон автомобіля, викрадачі одягли йому на голову чорний мішок та вкололи в ногу невідому речовину. Лікарю сказали, що це "отрута". Після цього висунули вимогу передати їм 2 млн доларів США за надання "протиотрути", – уточнили в прокуратурі.

Зловмисники, зрозумівши, що в медика немає таких грошей, забрали у нього 15 тисяч гривень готівкою та відпустили. Спільники, переховуючись від поліції, декілька разів змінювали номерні знаки й автомобілі. Слідчі провели ряд обшуків за місцями їх мешкання, у ході яких вилучили машини, рації та засоби зв’язку, а також мисливські рушниці й набої до них.




Суд одному зі фігурантів обрав безальтернативний запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Стосовно іншого вживаються заходи щодо встановлення його місцеперебування та обрання запобіжного заходу.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Києві судитимуть групу вимагачів. Зловмисники, за версією слідства, заради криптовалюти викрали свого товариша, побили, а потім, погрожуючи ножем, змусили переказати віртуальні гроші на криптогаманець одного з нападників.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У Києві на Оболоні на гарячому затримали пенсіонера, який збував зброю 27 сентября 2024

У Києві на Оболоні на гарячому затримали пенсіонера, який збував зброю. Подробиці і фото "Бізнесмену" загрожує до семи років позбавлення волі

Експерт вказав на наслідки вибуху "Сармата" 27 сентября 2024

Експерт вказав на наслідки вибуху "Сармата"

ТБ LG почали показувати рекламу на заставках 27 сентября 2024

ТБ LG почали показувати рекламу на заставках

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Fit Curves 5.0
Fit Curves

Отзывов: 1

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше