У Києві жінка через аварію "пролетіла" в ліфті кілька поверхів та застрягла: на місці працювали рятувальники

25 июня 2024

В Оболонському районі Києва стався аварійний спуск ліфта з 3 на 1 поверх, у якому перебувала літня жінка. Щоб звільнити її з кабіни, на місце викликали рятувальників.

Про це повідомили в пресслужбі столичної Державної служби з надзвичайних ситуацій. Подія сталася в неділю, 23 червня.

За словами рятувальників, о 21:24 їм надійшло повідомлення, що в будинку на проспекті Володимира Івасюка в ліфтовій шахті перебуває людина.

"За попередньою інформацією, у 24-поверховому житловому будинку стався аварійний спуск ліфта з 3 на 1 поверх, де знаходилась літня жінка. Рятувальники спільно з працівниками служби "Аварійна ліфтів", за допомогою шанцевого інструменту деблокували двері ліфтової кабіни. Жінку було передано медикам з діагнозом гостра реакція на стрес, але від госпіталізації вона відмовилась", – уточнили в ДСНС.



Нагадаємо, у Києві рятувальники прийшли на допомогу жінці з 6-місячним немовлям, які застрягли у ліфті. Подія сталась у Дарницькому районі столиці.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Шевченківському районі Києва рятувальники звільнили двох 10-літніх дівчат, який застрягли в ліфті. Подія сталась у ніч з 20 на 21 червня.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Інна Мірошниченко показала йогу з 3-річним сином 28 сентября 2024

Дружина шоумена Тімура Мірошниченка, юристка та блогерка Інна замилувала своїм тандем-тренуванням із молодшим сином, 3-річним Марселем. Хлоп'я склало мамі компанію під час заняття йогою.

Цюрихський кінофестиваль скасував показ "Росіян на війні", але МЗС України не повністю задоволене 28 сентября 2024

Цюрихський кінофестиваль скасував показ "Росіян на війні", але МЗС не повністю задоволене: що ще вимагає Україна Витвір пропагандистів змагатиметься за номінацію

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Fit Curves 5.0
Fit Curves

Отзывов: 1

BactoSfera DARSONVAL Black 4.9
BactoSfera DARSONVAL Black

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше