У Києві касир під час обіду виніс з банку $400 тис.

15 июня 2024

У Києві працівник банку виніс з установи 400 тисяч доларів США. Чоловік поклав гроші у до свого рюкзака та вийшов із ними з установи під час обіду.

Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Підозрюваному загрожує до 12 років позбавлення волі.

За словами правоохоронців, вони отримали повідомлення від охоронців однієї зі столичних фінансових установ про те, що було виявлено нестачу великої суми грошей. На місці події поліцейські з’ясували, що до зникнення коштів причетний 22-річний працівник банку.

"Виявилось, що під час чергової процедури обліку, чоловік скористався моментом й заховав до свого рюкзака 4 пакунки валюти готівкою та вийшов на обідню перерву. Пізніше, у той же день, в ході перерахунку інші співробітники банку виявили нестачу на суму близько 16 млн гривень (400 тисяч доларів США. – Ред.)", – уточнили в пресслужбі.


Зловмисника затримали та повідомили йому про підозру за фактом привласнення майна, шляхом зловживання особою своїм службовим становищем в особливо великих розмірах. Вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу. Поліцейські встановлюють місцезнаходження викрадених грошей.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Києві викрили прокурора, який заволодів 4,2 млн грн, що були речовим доказом у справі. Тепер йому загрожує від семи до дванадцяти років в’язниці.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Нардеп Роман Лозинський одружився з викладачкою одного з найпрестижніших університетів України 24 июня 2024

Відсвяткували у замку: нардеп Роман Лозинський одружився з викладачкою одного з найпрестижніших університетів України. Фото Пара понад 1,5 роки жила в статусі наречених

Україна розробляє автономний "рій дронів" - ЗМІ 24 июня 2024

Новітні розробки зможуть під час бою "розмовляти" один з одним і битися "роєм", як команда, повідомляє The Times.

В Німеччині пропонують безробітних біженців відправляти назад в Україну 24 июня 2024

Лідер регіональної групи партії ХСС Александер Добріндт пропонує, щоб ці громадяни, повернулися "в безпечні райони на заході України".

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше