У Києві легковик на швидкості збив бетонний стовп: є постраждалий

10 мая 2024

У Дніпровському районі Києва в четвер, 9 травня, на вулиці Остафія Дашкевича легковик на швидкості протаранив стовп, унаслідок чого електроопора не витримала та впала. Щоб деблокувати постраждалого водія, на місце викликали рятувальників.

Про це повідомили в соціальних мережах. Обставини та причини автопригоди встановлять правоохоронці.

"ДТП сталася по вулиці Остафія Дашкевича, не доїжджаючи до зупинки трамваю на Петра Запорожця. Легковик Seat протаранив стовп, унаслідок чого електроопора не витримала та впала, також обірвано дроти. Частини авто розкидало на трамвайні колії", – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що внаслідок ДТП водія авто сильно затисло в салоні – його деблокували рятувальники ДСНС за допомогою спецінструменту й одразу у важкому стані передали лікарям швидкої допомоги.


Варто додати, що у патрульній поліції Києва підтвердили інформацію про автопригоду та повідомили, що через аварію на цій ділянці дороги ускладнено рух транспорту.

Нагадаємо, у Києві поліцейські затримали п’яного водія BMW, який на вулиці Велика Васильківська виїхав на зустрічну смугу та влаштував потрійну ДТП. Внаслідок аварії є постраждалі, зокрема неповнолітня.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Дніпровському районі Києва у вівторок, 7 травня, сталась аварія за участі вантажівки та маршрутного автобуса. За попередньою інформацією, є постраждалі.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

В мережі нагадали палку історію кохання принца Гаррі та Меган Маркл, які відзначають шосту річницю шлюбу 20 мая 2024

19 травня 2018 року принц Гаррі та Меган Маркл офіційно одружилися. Їхня історія кохання розпочалася із численних скандалів, які продовжуються й досі.

Українська операторка працювала над створенням нового сезону серіалу "Бріджертони" 20 мая 2024

Українська операторка працювала над створенням нового сезону серіалу "Бріджертони": знято аж дві серії Базову освіту Діана Оліфірова здобула в Україні

Макс Барських невдало пожартував під час свого концерту та розізлив мережу 20 мая 2024

"А що тут смішного?" Макс Барських невдало пожартував під час свого концерту та розізлив мережу Артист назвав чоловіків "сміливими", що ті вирішили прийти на захід

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Италия вогс 5.0
Италия вогс

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше