У Києві легковик провалився під землю та майже потонув

13 сентября 2024

У Києві в четвер, 12 вересня, під землю провалився автомобіль. Подія сталась у Голосіївському районі Києва.

Про це повідомили в соціальних мережах. На місці вже працюють комунальні служби.

"На Голосіївській під землю провалилась автівка, вулиця вся пливе, ймовірно, знову прорвало трубопровід", - йдеться в повідомленні.

На опублікованих в соцмережах фото та відео можна побачити наслідки надзвичайної події. Зокрема, судячи з усього, автомобіль опинився на місці прориву труби – більша частина машини опинилась у ямі із водою. На місці події вже перебувають комунальники, інформації про постраждалих на разі не надходило.

Зі свого боку у КМДА повідомили, що фахівці "Київводоканалу" частково локалізували витік на розі вулиць Голосіївської та Горяної. Витік стався на водопровідній магістралі діаметром 500 мм, що проходить під проїжджою частиною, тиск води в Голосіївському районі відновлено.

"На місці пошкодження під асфальт частково провалився автомобіль. Наразі подальші роботи призупинені, адже поруч припарковані й інші авто. Для пошуку власників припаркованих автомобілів залучили працівників поліції. Рух транспорту обмежений двома смугами з чотирьох в напрямку проспекту Голосіївського", – додали в пресслужбі.

Нагадаємо, у Подільському районі Києва в четвер, 5 вересня, стався прорив труби напроти місцевої гімназії. Напір води був такої сили, що "фонтан", який тут тимчасово утворився, місцями діставав до четвертого поверху будівлі.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Шевченківському районі Києва в понеділок, 9 вересня, прорвало трубу. Внаслідок цього вулиця Бульварно-Кудрявська місцями перетворилась на справжню річку.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Ріанна зʼявилася на публіці в махровій сукні-халаті з глибоким вирізом із золотим браслетом з діамантами на нозі 19 сентября 2024

Ріанна зʼявилася на публіці в махровій сукні-халаті з глибоким вирізом. Фото На її нозі красувався золотий браслет з діамантами

Стало відомо, чи може особа переоформити авто без оновлення даних 19 сентября 2024

Стало відомо, чи може особа переоформити авто без оновлення даних

Інсайдер розповів, чому Джолі звернулася до найкращого пластичного хірурга у Лос-Анджелесі 19 сентября 2024

Актриса Анджеліна Джолі знана своїм уважним й протекціоніським ставленням до власних дітей. Зокрема, цей інстинкт проявився і після нещодавньої аварії старшого сина Пакса, в яку той втрапив на електровелосипеді.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Budegarno - салон краси 0.4
Budegarno - салон краси

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше