У Києві молодь влаштувала водні атракціони на затопленій парковці біля Північного мосту

20 апреля 2023

У Деснянському районі Києва молодь влаштувала водні атракціони на затопленій парковці біля Північного мосту. Хлопці за допомогою автомобілів катались на надувних матрацах.

Про це повідомили в соціальних мережах. Максимальний рівень повені у столиці очікується 22 квітня (щоб переглянути відео, доскрольте до кінця сторінки).

"Молодь розважаються на затопленій парковці в Києві біля Північного мосту. Рівень води там 20, а інколи і 30 сантиметрів", – йдеться в повідомленні.

На опублікованому відео можна побачити, що хлопці за допомогою автомобілів катались по затопленій парковці на надувних матрацах.



Нагадаємо, раніше у Деснянському районі Києва внаслідок підйому води затопило прибережну полосу неподалік парку "Муромець" біля Північного мосту. Через це деякі кияни ловлять рибу просто з частково підтопленої парковки між машинами.

Як повідомляв OBOZREVATEL, у столичному Гідропарку внаслідок повені затопленими опинились значна частина території. Наразі єдиними відвідувачами парку є рибалки та качки.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Фарфоровая тарелка: как выбрать для покупки и сочетать с другими элементами сервировки 16 октября 2024

Важно знать, как правильно выбрать и купить фарфоровую тарелку, а также как сочетать ее с другими предметами на столе. Существует несколько главных типов, каждая из которых имеет свое назначение.

Сучасне обладнання для тваринництва 10 октября 2024

Обладнання для тваринництва вкрай важливе для ефективного функціонування будь-якої ферми. Адже саме воно допомагає створити оптимальні умови по утриманню та догляду за тваринами

Каким должен быть игровой компьютер? 10 октября 2024

Для компьютерных игр необходимо оборудование соответствующего технического уровня, а говоря конкретнее – нужен игровой компьютер, который будет отличаться целым рядом специфических параметров

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

buctosfera.ua 4.7
buctosfera.ua

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше