У Києві на Майдані виявили тіло жінки

19 сентября 2023

У Києві в понеділок, 18 вересня, на Майдані Незалежності виявили тіло літньої жінки. На місці події працюють правоохоронці.

Про це OBOZREVATEL повідомили в пресслужбі столичної поліції. Трагедія сталась біля входу до будівлі Головпоштамту (щоб переглянути відео, доскрольте до кінця сторінки. 18+).

"Попередньо встановлено, що на Майдані Незалежності раптово стало зле жінці 1941 року народження. Їй намагались допомогти, проте, на жаль, вона померла. Причину смерті встановить експертиза", – розповіли в поліції.

Нагадаємо, у Києві в четвер, 13 липня, на мосту Патона виявили тіло чоловіка. Нібито чоловік йшов по шляхопроводу, йому стало погано, він знепритомнів та помер. У столиці в одному з гаражів на вулиці Миропільській загорівся автомобіль. Під час гасіння вогню рятувальники виявили в приміщені тіло людини.

Як повідомляв OBOZREVATEL, у селі Гнідин Київської області в неділю, 17 вересня, стався вибух. Унаслідок детонації загинув чоловік, а його брат дістав поранення.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі Obozrevatel та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Що корисно знати про кіберспорт? 27 июля 2024

На сьогоднішній день кіберспорт набирає все більшої популярності, залучаючи до своїх лав все нових учасників і це не випадково

Мішель Андраде в червоному купальнику опинилася на пляжі Барселони в компанії "Холостяка" Терена 26 июля 2024

Співачка болівійського походження Мішель Андраде з'їздила до Барселони у компанії майбутнього "Холостяка", ветерана Олександра "Терена" Будька.

Під Києвом мешканці багатоповерхівок покарали "героя паркування" 26 июля 2024

Під Києвом мешканці багатоповерхівок покарали "героя паркування". Фото Про реакцію водія не повідомлялось

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Кардинал 4.9
Кардинал

Отзывов: 2

Siltra 0.9
Siltra

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше