У Києві на Оболоні легковик зіткнувся з вантажівкою: є загиблий

15 августа 2024

В Оболонському районі Києва сталась аварія за участі вантажівки та легковика. Внаслідок ДТП водій останнього авто загинув – щоб деблокувати його тіло з понівеченої машини, викликали рятувальників.

Про це повідомили в пресслужбі столичної Державної служби з надзвичайних ситуацій. Обставини та причини смертельної автопригоди встановлять правоохоронці.

За словами рятувальників, 13 серпня о 20:26 до нихнадійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на Литовському проспекті в Оболонському районі.

"Внаслідок зіткнення легкового автомобіля Subaru з вантажівкою Volvo, водій легкового авто загинув на місці. За допомогою гідравлічного інструменту тіло загиблого було деблоковано та передано правоохоронцям", – розповіли в ДСНС.

ФОТО 18+



Нагадаємо, у селищі Рокитне Київської області мотоцикліст зіткнувся з 10-річним велосипедистом. Внаслідок ДТП дитина отримала травми та була доправлена до медичного закладу.

Як повідомляв OBOZ.UA, закладу. у Київській області з 1 січня до 31 липня було зафіксовано 1065 ДТП з потерпілими. Внаслідок цих аварій загинуло 102 особи.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Британія передасть Україні 16 САУ AS90 замість обіцяних 12 26 сентября 2024

Наразі 10 гаубиць AS90 вже доставлено до України, а найближчими тижнями Київ отримає ще шість.

Петру Порошенку – 59: як змінювався пʼятий президент України та чому його діти ніколи не росли в розкоші 26 сентября 2024

Петру Порошенку – 59: як змінювався пʼятий президент України та чому його діти ніколи не росли в розкоші Цікаві факти про політичного діяча

50-річна актриса Єва Мендес стала героїнею нового номера мексиканського Vogue 26 сентября 2024

50-річна актриса Єва Мендес стала героїнею нового номера мексиканського Vogue. Актриса з’явилася на обкладинці жовтневого випуску, а також попозувала у стильних луках серед атмосферного інтер’єру.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 0.5
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше