У Києві на Оболоні внаслідок пожежі постраждало двоє маленьких дітей

8 июня 2024

В Оболонському районі Києва сталась пожежа у квартирі багатоповерхового будинку. Внаслідок надзвичайної події постраждало двоє маленьких дітей.

Про це повідомили в пресслужбі столичної Державної служби з надзвичайних ситуацій. Причину виникнення загоряння встановлять правоохоронці.

За словами рятувальників, 7 червня о 8:32 вони отримали повідомлення про пожежу на проспекті Володимира Івасюка, в Оболонському районі Києва. Займання сталось у квартирі на третьому поверсі. О 8:55 вогонь на площі 12 квадратних метрів було ліквідовано.



"На момент виникнення пожежі, у квартирі знаходилась мама з двома малолітніми дітками: 4-річною дівчинкою та 6-річним хлопчиком. Вони покинули помешкання самостійно. Медики оглянули дітей та з попереднім діагнозом отруєння чадним газом госпіталізували їх до дитячої лікарні", – додали в ДСНС.


Нагадаємо, у селі Володимирівка Київської області сталась масштабна пожежа на равликовій фермі. Рятувальники гасили вогонь на площі понад 330 кв. м.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Печерському районі Києва сталась пожежа в багатоповерховому будинку. Рятувальники гасили вогонь у квартирі на 9 поверсі.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Український блог мультимовний "ED": про цікаве в одному місці 16 октября 2024

Сьогодні користувачі хочуть отримувати доступ до знань та цікавинок із різних куточків світу, але на зручних для них мовах. Саме такий підхід пропонує мультимовний український блог "ED"

Такси Мукачево — Львов: безопасное и надёжное межгородское такси 15 октября 2024

Поездка из Мукачево во Львов — это популярный маршрут среди тех, кто путешествует по Закарпатью. Такси становится одним из самых удобных способов передвижения, предлагая прямое сообщение и комфорт

Мой опыт: как Janeke и Tesori d'Oriente изменили мой уход за собой 13 октября 2024

Мой опыт: как Janeke и Tesori d'Oriente изменили мой уход за собой ✔️ спонсор статьи интернет магазин косметики ❤️ Feelbeauty.com.ua ❤️ только 100% оригинал, супер цены и положительные отзывы, бесплатная и быстрая доставка по Киеву и всей Украине

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Романча Роман 5.0
Романча Роман

Отзывов: 1

https://bactosfera.u a/ 4.5
https://bactosfera.u a/

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше