У Києві на Печерську під час риття котловану знайшли артилерійський снаряд

26 июня 2024

У Печерському районі Києва під час копання котловану робітники виявили артилерійський снаряд калібру 152 мм. Вибухонебезпечну знахідку вилучили сапери.

Про це повідомили в пресслужбі Мобільного рятувального центру швидкого реагування ДСНС України. Мешканців столиці закликали уразі виявлення небезпечних предметів викликати піротехніків.

За словами рятувальників, 24 червня вони отримали отримав повідомлення про те, що будівельниками під час копання котловану у Печерському районі міста Києва, було виявлено предмет схожий на боєприпас.

"Негайно на місце прибули піротехніки, які здійснили обстеження території та виявили артилерійський снаряд калібру 152 мм", – уточнили в ДСНС.

Небезпечну знахідку вилучено та вивезено на спеціальний майданчик для подальшого та контрольованого знищення.

Нагадаємо, у Бучанському районі Київської області в понеділок, 17 червня, чоловік виявив під час робіт в приватному господарстві протипіхотну осколкову гранату. Щоб вилучити боєприпас, на місце викликали саперів.

Як раніше повідомляв OBOZ.UA, у селі Демидів Київської області місцевий мешканець знайшов на власному подвір'ї два артилерійські снаряди. Щоб вилучити вибухонебезпечні предмети, на місце викликали саперів.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Аліна Гросу вперше прокоментувала скандал із "дипломатичною посадою" та пояснила, чим займається у США 28 сентября 2024

Аліна Гросу вперше прокоментувала скандал із "дипломатичною посадою" та пояснила, чим займається у США Співачка розвіяла чутки, які ширилися мережею

Марина Бех показалася з чоловіком на відпочинку в Карпатах. Фото 28 сентября 2024

Легкоатлетка Марина Бех поділилася на сторінці атмосферним контентом з відпочинку у горах. Спортсменка показалася на тлі гірських краєвидів.

Цюрихський кінофестиваль скасував показ "Росіян на війні", але МЗС України не повністю задоволене 28 сентября 2024

Цюрихський кінофестиваль скасував показ "Росіян на війні", але МЗС не повністю задоволене: що ще вимагає Україна Витвір пропагандистів змагатиметься за номінацію

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Good-Harvest.UA 5.0
Good-Harvest.UA

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше