У Києві на Троєщині чоловік підпалив автівку вчительки свого сина

23 мая 2024

У Деснянському районі Києва затримали чоловіка, який, за інформацією слідства, підпалив автівку вчительки свого сина. Попередньо, він це зробив через неприязні стосунки з педагогинею.

Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмиснику загрожує до десяти років позбавлення волі.

За словами правоохоронців, їм надійшло повідомлення від мешканки Деснянського району про те, що на території паркінгу сталось загоряння її автівки Geely. Жінка розповіла, що вогонь загасили охоронці житлового комплексу.

"Співробітники поліції задокументували пошкодження лакофарбового покриття капота та пластикового оздоблення біля лобового скла, які були спричинені пожежею. Неподалік від місця злочину слідчі виявили та вилучили пластикову пляшку з невідомою запальною сумішшю. Поліцейські встановили, що заявниця працює вчителькою у навчальному закладі. Напередодні події вона отримала кілька повідомлень образливого характеру від батька одного з її учнів", – розповіли в пресслужбі.

Того самого дня було затримано ймовірного підпалювача – ним виявився 37-річний уродженець Волинської області, який перебував у стані алкогольного сп’яніння. Попередньо, він це зробив через неприязні стосунки з вчителькою. За фактом умисного пошкодження майна відкрито кримінальне провадження, а затриманому повідомили про підозру.

Як повідомляв OBOZ.UA, правоохоронці Києва затримали чоловіка, який намагався підпалити квартиру. Щоб влаштувати пожежу, зловмисник використав дві шини, які перед цим облив легкозаймистою речовиною.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У Борисполі сталася стрілянина: є поранений 15 июня 2024

У Борисполі сталася стрілянина: є поранений. Фото Для з’ясування обставин події на місце викликали слідчо-оперативну групу

При екземі допоможуть кокосова олія та яблучний оцет 15 июня 2024

При екземі допоможуть кокосова олія та яблучний оцет.

У Києві касир під час обіду виніс з банку $400 тис. 15 июня 2024

У Києві касир під час обіду виніс з банку $400 тис.: подробиці справи. Фото і відео Підозрюваному загрожує до 12 років позбавлення волі

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Романча 5.0
Романча

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше