У Києві на Троєщині чоловік вночі підірвав гранату: вибухом пошкоджено 11 авто

30 июня 2024

Правоохоронці Києва затримали чоловіка, який вночі на столичній Троєщині підірвав гранту. Внаслідок вибуху було пошкоджено 11 автомобілів.

Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмиснику загрожує до семи років позбавлення волі.

За словами правоохоронців, у суботу, 29 червня, близько 1:00 до них надійшло повідомлення про вибух в одному з жилих кварталів Деснянського району.

"Працюючи на місці події, поліцейські встановили, що вибух відбувся внаслідок підриву ручної гранати, а також особу, яка причетна  до вчинення даного кримінального правопорушення. Ним виявися місцевий мешканець, 1973 року народження, якого  поліцейські за силової підтримки спецпризначенців "Корд" затримали за місцем мешкання", – розповіли в пресслужбі.

Під час обшуку його квартири поліцейські вилучили п’ять гранат та близько 40 набоїв різного калібру, походження зброї встановлюється. Внаслідок вибуху було пошкоджено 11 автомобілів, на щастя, ніхто з громадян не постраждав. Порушника затримано у порядку статті 208 КПК України, вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру.



Як повідомляв OBOZ.UA, у Бучі Київської області в п’ятницю, 21 червня, невідомий чоловік вимагав від власника авто везти його до кордону із Білоруссю, а після відмови підірвав гранату. Внаслідок вибуху сам він загинув, а водій встиг відбігти на безпечну відстань.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Марія Яремчук підтвердила народження сина та обурено звернулася до ЗМІ 2 июля 2024

Співачка Марія Яремчук підтвердила чутки про те, що вона вперше стала мамою.

Томмі Лі, Кід Рок, Рік Саломон та інші: усі чоловіки секс-символа 90-х Памели Андерсон, якій виповнюється 57-років 2 июля 2024

Найвідоміша модель Playboy і секс-символ Памела Андерсон мала досить бурхливе особисте життя. Чого тільки вартує її перший офіційний шлюбі із Томмі Лі: домашнє насильство, захворювання на гепатит С, скандал із секс-відео. І це лише початок.

Вбив собаку сусідів, яку вивезли з АТО: у Києві судитимуть 51-річного чоловіка 2 июля 2024

Вбив собаку сусідів, яку вивезли з АТО: у Києві судитимуть 51-річного чоловіка Обвинувачуваному загрожує до 3 років позбавлення волі

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Анна 5.0
Анна

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше