У Києві на Троєщині помітили "російських диверсантів"

22 марта 2023

У Деснянському районі Києва помітили невідомих у військовій формі із білими стрічками на рукавах. Як виявилось, що це не диверсанти, а актори – на Троєщині відбуваються зйомки фільму.

Про це повідомили в соціальних мережах. Нібито подія сталась на вулиці Лісківській (щоб переглянути відео, доскрольте до кінця сторінки).

"Ворожа символіка та ворожа форма в Києві! В столиці на Троєщині побачили підозрілих людей і підозрілий автомобіль. Дехто вже був готовий до рішучих дій, але виявилося, що це знімають кіно", – йдеться в повідомленні.

На опублікованих у соцмережах фото та відео можна побачити, що актори одягнені у військову форму. А також на них можна побачити білі стрічки на руках та ногах, які для ідентифікації використовували російські окупанти.



Нагадаємо, в окупованому Росією Криму невстановлені особи пошкодили автомобіль з рашистською літерою "Z". Невідомі порізали колеса, облили кислотою дах, капот та багажник, а також розмалювали в українські кольори вікна і продірявили лобове скло.

Як повідомляв OBOZREVATEL, у Дарницькому районі Києва вночі обмалювали кілька автомобілів у дворі багатоповерхового будинку. Невідомі залишили картинки у вигляді знаку "паркування заборонено" на тих машинах, які, можливо, були залишені водіями з порушенням ПДР.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Чіпи стали "новою нафтою" у боротьбі світових держав за лідерство 19 мая 2024

Чіпи стали "новою нафтою" у боротьбі світових держав за лідерство

Ще одна відома телеведуча заговорила про всиновлення дитини під час війни 19 мая 2024

"Думаю про такий варіант". Ще одна відома телеведуча заговорила про всиновлення дитини під час війни Раніше Кароліна Ашіон зізнавалася, що не полишає надії народити сама

США відкрили постійну військову базу спецназу у Польщі 19 мая 2024

База Miron Camp розташована всього за 250 кілометрів від кордону з Україною. Її відкрили на постійній основі.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Вадим 5.0
Вадим

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше