У Києві на вулиці Теліги перекинулась вантажівка Нової пошти

13 июня 2024

У Києві в середу, 12 червня, на вулиці Олени Теліги перекинулась вантажівка Нової пошти. Внаслідок ДТП у цій ділянці дороги утворився затор у бік станції метро "Почайна".

Про це повідомили в пресслужбі столичної патрульної поліції. Обставини та причини автопригоди встановлять правоохоронці.

"До уваги учасників дорожнього руху. У зв'язку з ДТП на вулиці Олени Теліги, рух транспорту ускладнений в напрямку метро "Почайна". Врахуйте цю інформацію під час планування маршруту своєї поїздки!", – йдеться в повідомленні.


Як зазначили в соцмережах, аварія сталося близько 3:00. Нібито водій не впорався з керуванням через мокру дорогу – на щастя він не постраждав. Після того, як поштовий оператор перевантажить посилки з машини в іншу фуру, її зможуть поставити на колеса.


Нагадаємо, у Київській області з 1 січня по 31 травня 2024 року було зафіксовано 677 ДТП з потерпілими. Внаслідок цих аварій 861 особа була травмована, а ще 73 загинули.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Білоцерківському районі Київської області водійка легковика збила двох дітей і втекла з місця ДТП. Як виявилось, порушниця перебувала за кермом у стані алкогольного сп’яніння.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У Росії різко дорожчає доставка товарів з Китаю 18 июня 2024

Стрімке зростання тарифів на доставку додалося до вже існуючих труднощів із переказом грошей до Китаю.

Називав Україну "колонією" Заходу та висміював її незалежність: у Києві повідомили про підозру експосадовцю Міносвіти 18 июня 2024

Називав Україну "колонією" Заходу та висміював її незалежність: у Києві повідомили про підозру експосадовцю Міносвіти. Фото Зловмиснику загрожує кримінальна відповідальність

У Німеччині расисти напали на двох дівчат та їхнього батька 18 июня 2024

На 8-річну дівчинку з Гани та її 10-річну сестру напала група осіб з близько 20 підлітків та молодих людей. Також нападу зазнав батько дівчат.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Справжній шашлик 0.2
Справжній шашлик

Отзывов: 1

Клініка Надія 5.0
Клініка Надія

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше