У Києві невідомі злили нафтопродукти в озеро на Оболоні

23 февраля 2024

У Києві в середу, 21 лютого, зафіксували скидання нафтопродуктів у озеро Кирилівське. Воно розташоване неподалік станції метро "Оболонь".

Про це повідомили в пресслужбах столичної поліції та Київської міської прокуратури. Це вже другий подібний випадок за останні кілька років.

Як повідомили правоохоронці, інформацію про скидання нафтопродуктів у озеро Кирилівське на Оболоні було виявлено під час моніторингу соціальних мереж.


"Слідчі за процесуального керівництва прокуратури розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 242 Кримінального кодексу України. Це порушення правил охорони вод, якщо це спричинило забруднення поверхневих чи підземних вод і водоносних горизонтів. Поліцейські встановлюють джерела забруднення вод та осіб, причетних до вчинення кримінального правопорушення", – уточнили в пресслужбі.


У прокуратурі додали, що комунальники, з метою уникнення розповсюдження забруднення водойми засипали, місце витіку спеціальним сорбентом.


На опублікованих в мережі можна побачити наслідки екологічної катастрофи та місце витіку нафтопродуктів в озеро Кирилівське. Користувачі соцмереж нагадали, що подібний випадок вже фіксували три роки тому.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Києві п’ять районів міста є найбільш забрудненими шкідниками, зокрема, тарганами та щурами. Вони зустрічаються не тільки у приватному секторі, але й у житлових будинках і закладах харчування.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Как отлично провести свой отпуск? 16 октября 2024

Важно понимать, что практически каждому человеку доступен отдых на теплом море по вполне приемлемым ценам, главное – правильно выбрать поездку и в этом помогут горящие туры

Каким должен быть игровой компьютер? 10 октября 2024

Для компьютерных игр необходимо оборудование соответствующего технического уровня, а говоря конкретнее – нужен игровой компьютер, который будет отличаться целым рядом специфических параметров

Глава Сил безпеки Ірану зник безвісти після поїздки до Бейрута - ЗМІ 8 октября 2024

Ісмаїл Каані приїхав до Бейруту після знищення глави Хезболи. Після ударів наприкінці минулого тижня він на зв'язок більше не виходив.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Olvica.net 4.8
Olvica.net

Отзывов: 1

Медікал Плаза 5.0
Медікал Плаза

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше