У Києві п’яний водій їздив по зустрічній смузі - в його крові виявили понад 5 проміле алкоголю

30 ноября 2022

У Деснянському районі Києва правоохоронці зупинили Volkswagen Transporter, який рухався по зустрічній смузі. Прилад Drager показав, що рівень алкоголю в крові водія перевищує 5 проміле.

Про це повідомили в пресслужбі столичної патрульної поліції. На правопорушника склали адмінматеріали та відсторонили від керування автотранспортом.

"Подія сталася учора в Деснянському районі. Під час патрулювання на вулиці Оноре де Бальзака, екіпаж поліції побачив автомобіль, який рухався по зустрічній смузі. Інспектори зупинили транспортний засіб. Під час спілкування з 40-річним водієм, поліцейські одразу помітили ознаки алкогольного сп'яніння", – розповіли в поліції.

За словами правоохоронців, прилад Drager показав результат – три стрілочки. Це означає, що водій керував із рівнем алкоголю в крові більш як 5 проміле (перевищує допустимий показник у понад 25 разів).

На правопорушника склали адміністративні матеріали за керування транспортним засобом у стані сп’яніння (штраф 17 тисяч гривень) та порушення правил розташування транспортних засобів на проїзній частині (штраф 510 гривень).

Нагадаємо, поблизу села Калинівка Київської області в неділю, 27 листопада, автомобіль Audi збив 72-річного пішохода, який намагався перебігти Житомирську трасу. Від отриманих травм пенсіонер загинув на місці ДТП.

Як повідомляв OBOZREVATEL, у Київській області протягом минулого тижня, з 21 по 27 листопада, правоохоронці виявили 120 водіїв, які сіли за кермо у стані сп’яніння. З них 54 такі випадки зафіксували на вихідних.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Как выбрать мотард 18 апреля 2024

Взгляните на выбор мотарда с новой, захватывающей перспективы. Ведь выбор мотарда – это не просто акт покупки, это шаг в мир страсти, адреналина и абсолютной свободы на двух колесах

Заріцька позасмагала в Іспанії. Фото 18 апреля 2024

Солістка гурту Kazka Олександра Заріцька гастролюючи Європою, встигла відпочити і позасмагати в сонячній Валенсії.

У мережу злили список майбутніх новинок Samsung 18 апреля 2024

У мережу злили список майбутніх новинок Samsung

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Мікрофон К8 0.3
Мікрофон К8

Отзывов: 1

Відзив 5.0
Відзив

Отзывов: 2

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше