У Києві п’яний водій на швидкості з’їхав у кювет: машина перекинулась, є постраждалий

4 мая 2024

У Києві правоохоронці затримали п’яного водія, який не впорався із керуванням та з’їхав у кювет. Внаслідок ДТП постраждав пасажир легковика.

Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмиснику загрожує до трьох років в’язниці з позбавленням права керувати машиною на строк від трьох до п’яти років.

"Вчора ввечері (2 травня. – Ред.) до правоохоронців надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на Столичному шосе. Під час документування аварії поліцейські встановили, що 51-річний водій Chevrolet Aveo не впорався із керуванням та з’їхав у кювет, після чого його автомобіль перекинувся. Внаслідок аварії 64-річний пасажир отримав травми та був госпіталізований", – розповіли в пресслужбі.


У поліції додали, що водій легковика перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння. Прилад Драгер показав 1,52 проміле. За фактом аварії з потерпілим, вчиненої у стані сп’яніння, відкрито кримінальне провадження, а порушнику повідомили про підозру.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Києві біля магазину "Епіцентр" на Позняках ввечері четверга, 2 травня, сталася жахлива аварія. Внаслідок ДТП легковий автомобіль перекинувся на дах, за попередньою інформацією, є постраждалі.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У Києві з 18 травня військовозобов'язані зможуть оновити свої дані у ЦНАПах 17 мая 2024

Все працює: у Києві з 18 травня військовозобов'язані зможуть оновити свої дані у ЦНАПах В країні продовжується загальна мобілізація

У Москві затримали віце-губернатора Алтайського краю з валізою грошей 17 мая 2024

Кібардіна підозрюють у шахрайстві з використанням службового становища. Під час затримання він мав при собі валізу з 18 мільйонами рублів.

iPhone з гнучким екраном: у мережу злили план Apple з випуску пристроїв 17 мая 2024

iPhone з гнучким екраном: у мережу злили план Apple з випуску пристроїв

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Италия вогс 5.0
Италия вогс

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше