У Києві п’яний водій на зустрічній смузі протаранив легковик: серед постраждалих є діти

26 декабря 2023

У Деснянському районі Києва сталось лобове зіткнення двох легковиків, внаслідок чого, зокрема, постраждало двоє малолітніх дітей. Як встановили правоохоронці, винуватець ДТП перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння.

Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Винному, зокрема, загрожує до трьох років позбавлення волі.

"Попередньо встановлено, що водій автомобіля Audi, рухаючись по Броварському проспекту, здійснив попутне зіткнення із автомобілем Toyota, внаслідок чого позашляховик з’їхав у кювет та перекинувся. В салоні автівки перебувало 6 осіб, які отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості. Зокрема, пасажирку 1974 року народження було госпіталізовано до лікарні із закритим переломом ключиці, а двох малолітніх дітей, 2020 року народження, госпіталізували до Охматдиту із закритою черепно-мозковою травмою", – розповіли в пресслужбі.

Водія Audi, 1991 року народження, правоохоронці затримали. Під час освідування прилад Драгер показав 2,02 проміле алкоголю в крові.


За фактом ДТП з потерпілими, скоєним у стані сп’яніння, відкрито кримінальне провадження. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Білоцерківському районі Київської області водійка легковика не впоралась із керуванням, з’їхала на узбіччя та врізалась у дерева. Внаслідок ДТП загинула літня жінка. Неподалік сталася ще одна аварія.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Чоловіче взуття для активних занять спортом 7 октября 2024

Для чоловіків у взутті головне комфортність. Тим більше, якщо воно призначене для інтенсивних рухів. Найкращим вибором у такому разі стане спортивне взуття

Кейт Вінслет – 49: як з роками змінювалася зірка "Титаніка", яку все життя критикують за "зайву" вагу 7 октября 2024

Кейт Вінслет – 49: як з роками змінювалася зірка "Титаніка", яку все життя критикують за "зайву" вагу. Фото Акторка бореться з образом "ідеальної жінки"

Топ-8 порад, як запобігти ускладненням під час вагітності 6 октября 2024

Вагітність – це прекрасний та відповідальний період у житті жінки. Незважаючи на природність процесу, вагітність може супроводжуватися загрозливими для матері та дитини ускладненнями. Над запобіганням ускладнень завжди працює лікар акушер-гінеколог, але є і ключові моменти, що залежать цілком від самої жінки. 

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Репродуктолог 5.0
Репродуктолог

Отзывов: 1

5 роддом  
5 роддом

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше