У Києві підлітки в супермаркеті розпилили в обличчя іноземцю газовий балончик

18 июня 2024

Правоохоронці Києва встановили особи підлітків, причетних до хуліганських дій щодо іноземця. Один з неповнолітніх, за інформацією слідства, у приміщенні супермаркету розпилив в обличчя чоловіка газовий балончик.

Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. За фактом хуліганства відкрито кримінальне провадження.

"Подія відбулась на днях у Солом’янському районі столиці. Згідно із повідомленням, до іноземця у той час, коли він перебував у приміщенні супермаркету, підійшла компанія невідомих, і один із них розпилив йому в обличчя газовий балон", – розповіли в поліції.

Поліцейським знадобилося кілька годин, щоб встановити причетних до скоєння злочину осіб. Ними виявились троє місцевих мешканців – двоє 12 та один 13 років. Їх разом з батьками було запрошено до управління поліції для надання свідчень щодо інциденту. Крім того, співробітники поліції вилучили знаряддя злочину.

За фактом грубого порушення громадського порядку, що супроводжується особливою зухвалістю та винятковим цинізмом (хуліганство), відкрито кримінальне провадження. Наразі з учасниками тривають необхідні процесуальні дії для встановлення всіх обставин кримінального правопорушення.

Як повідомляв OBOZ.UA, правоохоронці встановили особу порушника, який запустив салют з вікна багатоповерхівки в Оболонському районі Києва. Свій вчинок 18-річний хлопець пояснив тим, що вирішив перевірити його дію, оскільки у засобу закінчився термін придатності.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У Росії сталася авіакатастрофа з депутатом на борту 27 сентября 2024

Напередодні у регіоні зник приватний гелікоптер Robinson R44, який прямував із села Бичаче до селища Карандашевська Приморського округу.

Гарріс випередила Трампа у шести ключових штатах 27 сентября 2024

Гарріс на сім відсоткових пунктів випереджає Трампа у Неваді, на п'ять - у Пенсильванії на три - в Аризоні та Мічигані.

На Київщині сталась ДТП за участі двох легковиків: одного з потерпілих деблокували рятувальники 27 сентября 2024

На Київщині сталась ДТП за участі двох легковиків: одного з потерпілих деблокували рятувальники. Фото Обставини та причини автопригоди встановлять правоохоронці

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше