У Києві попрощалися з героями-розвідниками "Святошею", "Аполлоном", "Непийпивом" та "Тарасієм"

8 марта 2023

У Києві у вівторок, 7 березня, відбулася церемонія прощання з героями-розвідниками, які робили "бавовну" Бєлгороду та Брянську. Юрій "Святоша" Горовець, Максим "Непийпиво" Михайлов, Тарас "Тарасій" Карпюк та Богдан "Аполлон" Ляговий віддали свої життя за незалежність України.

Про це повідомили в соціальних мережах. Воїни загинули 26 грудня 2022 року під час виконання бойового завдання (щоб переглянути відео, доскрольте до кінця сторінки).

Церемонія прощання з героями-розвідниками Юрієм "Святошею" Горовцем, Максимом "Непийпивом" Михайловим, Тарасом "Тарасієм" Карпюком та Богданом "Аполлоном" Ляговим пройшла в Михайлівському Золотоверхому соборі, куди привезли для відспівування загиблих героїв, зібрались рідні, близькі та товариші воїнів.


Після панахиди труни з тілами загиблих захисників України привезли на Майдан Незалежності та встановили біля монументу, де з воїнами змогли попрощатись рідні, близькі, побратими та кияни.












Варто зазначити, що українські захисники загинули 26 грудня на кордоні між Україною та Брянською областю РФ. Воїни, за плечима у яких чимало ризикованих операцій, загинули, так і не давшись до рук загарбникам.



Юрій "Святоша" Горовець, націоналіст, християнин, актор, мандрівник, ветеран, був успішним диверсантом. З початком війни з Росією на Донбасі Юрій одразу подався на фронт. Воював у Іловайську 2014 року, боронив Маріуполь. Саме він, запевняють ті, хто знав Юрія, керував українською групою, яка заходила на ворожу територію.

Максим "Непийпиво" Михайлов був в українському національному русі давно – задовго до Революції Гідності й початку війни з Росією.

Тарас "Тарасій" Карпюк – теж націоналіст. Коли Росія розпочала агресію проти України на Донбасі, він пішов на фронт одним із перших. Карпюк вижив під час бійні в Іловайську в серпні 2014 року.

Богдан "Аполлон" Лягов був наймолодшим, але одним із найвідчайдушніших воїнів групи. Богданові було всього 19 років.

Як повідомляв OBOZREVATEL, у місті Хмільник у Вінницькій області попрощалися з українським військовослужбовцем Сергієм Пітеріним, який загинув, захищаючи Україну від російських окупантів. Героєві було 36 років, без батька залишилися двоє дітей.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Глава Сил безпеки Ірану зник безвісти після поїздки до Бейрута - ЗМІ 8 октября 2024

Ісмаїл Каані приїхав до Бейруту після знищення глави Хезболи. Після ударів наприкінці минулого тижня він на зв'язок більше не виходив.

У матері депутата Київради конфіскують Range Rover, куплений за 65 тис. грн 8 октября 2024

У матері депутата Київради конфіскують Range Rover, куплений за 65 тис.грн

Учасники творчого об'єднання МУР потрапили у скандал через ціну за платівку 8 октября 2024

"Продам геноцид. Недорого". МУР потрапив у скандал через ціну за платівку: що не сподобалося українцям і як відреагували в колективі Артистів звинуватили у комерціалізації Гоолодомору

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Медікал Плаза 5.0
Медікал Плаза

Отзывов: 1

ФОП Дюдюк Р. М.  
ФОП Дюдюк Р. М.

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше