У Києві рецидивіст через образу намагався спалити квартиру знайомої

14 августа 2024

У Києві раніше судимий чоловік, за інформацією слідства, через особисті образи намагався спалити квартиру знайомої. Він облив вхідні двері легкозаймистою рідиною, підпалив, а потім подався відпочивати на озеро.

Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Підозрюваному загрожує до десяти років позбавлення волі.

За словами правоохоронців, вони отримали повідомлення про те, що у квартирі однієї з багатоповерхівок Святошинського району горять вхідні двері.

"Рятувальники вчасно ліквідували пожежу, внаслідок якої пошкодження отримали тільки вхідні двері до квартири, а працівники відділу кримінальної поліції оперативно затримали палія, ним виявися раніше судимий 43-річний киянин. Як з’ясувалося, порушник був знайомий із потерпілою і через особисті образи вирішив у такий спосіб їй помститися. Він зайшов до під’їзду, де мешкає жінка, переконався, що поблизу нікого немає, облив вхідні двері бензином, підпалив їх і відправився відпочивати на озеро", – уточнили в пресслужбі.

Зловмисника оперативно затримали – у нього вилучили телефон, у якому виявлено листування, де затриманий погрожував жінці підпалом. За фактом замаху на умисне знищення або пошкодження майна суд йому обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Білоцерківському районі Київської області жінка облила себе легкозаймистою речовиною та підпалила біля приміщення суду. Постраждалу загасив працівник установи, її з опіками терміново госпіталізували до медичного закладу.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

41-річна принцеса Греції Феодора вийшла заміж за американця: весілля відкладали двічі 30 сентября 2024

41-річна принцеса Греції Феодора вийшла заміж за американця: весілля відкладали двічі. Фото До вівтаря наречену вів не батько, а старший брат

Дружина Євгена Коноплянки у їхній день народження показала сімейні розваги на конях. Фото 30 сентября 2024

29 вересня український футболіст Євген Коноплянка та його дружина, майстер спорту з бадбінтону Вікторія святкують день народження. Кохана футболіста привітала їх зі святом спільними фото.

Іран вимагає екстреного засідання Ради безпеки ООН 30 сентября 2024

Після вбивства лідера Хезболли Хасана Насралли Іран вимагає екстреного засідання Радбезу ООН.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

ФОП Дюдюк Р. М. 5.0
ФОП Дюдюк Р. М.

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше