У Києві рятувальники допомогли вагітній, у якої почались пологи в заблокованому ліфті

30 ноября 2022

У Святошинському районі Києва в понеділок, 29 листопада, у ліфті застрягла вагітна жінка, у якої розпочались пологи. Щоб допомогти киянці, викликали рятувальників.

Про це повідомили в пресслужбі столичної Державної служби з надзвичайних ситуацій. Подія сталась на вулиці Симиренка, 13.

За словами рятувальників, о 18:42 до них надійшло повідомлення про те, що в Святошинському районі столиці у ліфті 9-поверхового житлового будинку застрягла вагітна жінка, у якої розпочалися пологи.

"Як виявилося, громадянка 1992 року народження перебувала у заблокованому ліфті між 5-м та 6-м поверхами. За допомогою шансового інструменту бійці ДСНС відкрили двері ліфта, дістали її та передали медикам для транспортування у пологовий будинок", – розповіли в пресслужбі.

Нагадаємо, в Деснянському районі Києва у вівторок, 15 листопада, виникла пожежа в багатоповерховому будинку. Під час гасіння вогню в квартирі бійці ДСНС врятували чоловіка та двох дітей.

Як повідомляв OBOZREVATEL, в селі Здвижівка Київської області сталась пожежа в приватному житловому будинку. Під час гасіння вогню бійці ДСНС врятували жінку та 13-річного хлопчика.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У Києві трактор зачепив та повалив бетонний стовп: пошкоджено кілька легковиків 20 апреля 2024

У Києві трактор зачепив та повалив бетонний стовп: пошкоджено кілька легковиків. Фото Аварія сталась на вулиці Олександра Кошиця

На Закарпатті через хейт від місцевих скасували концерт EL Кравчука 19 апреля 2024

Співак EL Кравчук розказав про прикру ситуацію, яка з ним сталася. Концерт артиста, що мав відбутися в одному з закладів міста Хуст, що на Закарпатті, 5-го травня, скасували.

Лікарі відповіли чи правда, що грудне вигодовування робить дітей розумнішими 19 апреля 2024

Чи правда, що грудне вигодовування робить дітей розумнішими

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше