У Києві СБУ викрила колишнього вчителя – прихильника "русского міра", який розповсюджував ворожу пропаганду

22 июля 2023

Співробітники СБУ викрили чергового агітатора рашизму та прихильника "русского міра". Ним виявився колишній вчитель київського ліцею.

Про це повідомили в пресслужбі Головного управління Служби безпеки України у Києві та на Київщині. Зловмиснику загрожує до 8 років позбавлення волі (щоб переглянути відео, доскрольте до кінця сторінки).

"Служба безпеки заблокувала у Києві підривну діяльність прихильника рашизму, який виправдовував збройну агресію рф проти України. Колишній викладач одного з ліцеїв Києва повторював наративи кремля, які звучали в ефірах російських медіа, під час спілкування серед своїх знайомих", – розповіли в пресслужбі.

Служба безпеки встановила, що зловмисник пропагував серед своїх колишніх учнів ідеї священника-блогера РПЦ Андрія Ткачова, якому СБУ раніше повідомила про підозру за заклики до знищення українських міст.


"Також він намагався нав’язувати постулати рашизму під авторством російського псевдоісторика Євгена Спіцина, який заперечував існування України як суверенної держави. Крім того, ворожий пропагандист схиляв знайомих громадян призовного віку робити все, щоб уникати службу у лавах Сил оборони і вихваляв очільників кремля", – додали в СБУ.

За фактом виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії РФ проти України відкрито кримінальне провадження, а колишньому вчителю повідомили про підозру.

Як повідомляв OBOZREVATEL, контррозвідники Служби безпеки України продовжують викривати й затримувати зрадників, що сприяли російській агресії на Миколаївщині в 2022 році. Нещодавно під варту потрапив колаборант, який під час окупації регіону водив своїх односельців до ворога на "розстріли".

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі Obozrevatel, Threads та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Дівчина "динамівця" Волошина часто постить в Instagram сміливі фото 10 мая 2024

Дівчина 20-річного "Динамівця" Назара Волошина, блогерка Ліза Кандиба часто постить в Instagram сміливі фото в купальнику.

Популярність партії Сунака впала найнижче за час його перебування на посаді 10 мая 2024

Опозиційні лейбористи набирають 48% підтримки, а керівні консерватори - тільки 18%, і це найгірший показник для Сунака з початку його перебування на посаді прем’єр-міністра (за 18 місяців).

Дружина футболіста Гусєва повернулася до роботи у моделінг 10 мая 2024

Дружина футболіста Олега Гусєва Валерія Солод, яка на початку цього року стала мамою, майже відразу повернулася до роботи, у моделінг.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Алерголог 5.0
Алерголог

Отзывов: 1

Италия вогс 5.0
Италия вогс

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше