У Києві сталася масштабна пожежа - Кличко розповів подробиці

25 апреля 2023

Увечері 23 квітня у Солом'янському районі Києва сильне полум'я зайнялося на відкритій території. 500 кв. заростей очерету було охоплено пожежею на перехресті пр-ту Лобановського та вул. Брожка.

Про це повідомив голова Київської міської ради Віталій Кличко на своєму Telegram-каналі. На щастя, співробітники ДСНС прибули вчасно та ліквідували вогонь досить оперативно.

Надзвичайна подія не завдала шкоди житловому району, ніхто з людей не постраждав. Поліція з'ясовує обставини та причини займання.

Як повідомляв OBOZREVATEL, на Полтавщині пожежа, що розгорілася в приватному будинку, забрала життя 2-річного малюка. Хлопчик забіг у будинок, поки його мати працювала біля двору.

Також кілька днів тому у столиці спалахнуло сильне полум'я біля гаражів у районі залізничної станції. Поліція з'ясовує обставини події.

А у Вінницькій області вогонь забрав життя цілої родини. Жінка 63 років, її 38-річна донька та чотирирічний онук згоріли просто уві сні.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

В Україні зареєстрували першу аптеку з ліками на основі канабісу: як отримати готовий препарат 3 октября 2024

Призначення і відпуск ліків на основі канабісу здійснюється виключно за електронним рецептом.

Заріцька показалася за катанням на сапборді 3 октября 2024

Фронтвумен гурту Kazka Олександра Заріцька останні теплі дні цього року проводжає водними розвагами у столиці. В сторіс свого Instagram вона показалася за катанням на сапборді.

Меріл Стріп – сестра Брук Шилдс, а Бен Аффлек – кузен Метта Деймона: знамениті родичі, про яких ви не знали 3 октября 2024

Меріл Стріп – сестра Брук Шилдс, а Бен Аффлек – кузен Метта Деймона: знамениті родичі, про яких ви не знали Деякі із зірок мають спільне коріння із королівськими особами

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

ФОП Дюдюк Р. М. 5.0
ФОП Дюдюк Р. М.

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше