У Києві суд виніс вирок ревнивцю, який завдав смертельного удару чоловіку в клубі Shooters

23 мая 2024

У Києві суд визнав винним чоловіка, який завдав опоненту смертельного удару в голову в нічному клубі Shooters. Також задовільнено цивільний позов батьків померлого, які втратили єдиного сина, на понад 2 млн гривень.

Про це повідомили в пресслужбі Київської міської прокуратури. Згідно з вироком зловмисника засуджено до 10 років в’язниці.

Гучний злочин стався у травні 2017 року в клубі Shooters. Один з відвідувачів столичного нічного закладу, якому на той момент було 28 років, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, через ревнощі завдав іншому відвідувачу нічного клубу удару кулаком в голову.

"Агресію чоловіка викликало те, що незнайомець мав необережність завести розмову із його дівчиною. Від удару 26-річний потерпілий впав на підлогу і помер до приїзду швидкої медичної допомоги. Судово-медична експертиза встановила, що смерть потерпілого настала внаслідок черепно-мозкової травми з переломом кісток черепа внаслідок від удару в лобно-скроневу ділянку голови", – розповіли в прокуратурі.

ВІДЕО 18+

У пресслужбі додали, що до приїзду поліції та затримання обвинувачений встиг кілька разів вдарити ще й товариша померлого за те, що той підійшов з'ясувати причину агресії. Він також був відвідувачем закладу. Цей чоловік відбувся легкими тілесними ушкодженнями. Незважаючи на те, що під час судового розгляду розважальний заклад, де трапились ці події, припинив існування і персонал звільнився, прокурорам вдалось забезпечити явку до суду всіх свідків.

Печерський районний суд визнав винним та засудив обвинуваченого до 10 років позбавлення волі. Також суд задовольнив цивільний позов батьків померлого, які втратили єдиного сина, на понад 2 млн гривень.

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

56-річний Гордон розказав, чи ходив до ТЦК і де зараз його дорослі сини 15 июня 2024

Журналіст Дмитро Гордон, який має сімох нащадків, хоча й не виключає, що насправді їх може бути більше, розказав, де мешкають його дорослі сини.

У Києві на Троєщині в озері виявили тіло чоловіка 15 июня 2024

У Києві на Троєщині в озері виявили тіло чоловіка: подробиці трагедії Обставини трагічного випадку встановлять правоохоронці

Лілія Ребрик показала молодшу доню в стильному аутфіті 15 июня 2024

Акторка і телеведуча Лілія Ребрик у Instagram поділилася новими зворушливими кадрами зі своєю молодшою донечкою Аделіною, якій 15-го червня виповниться три місяці.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Bulavka 0.4
Bulavka

Отзывов: 1

Романча 5.0
Романча

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше