У Києві судитимуть "експосадовицю міграційної служби ДНР", яка надавала ворогу інформацію про українців

21 апреля 2023

Правоохоронці Києва повідомили про підозру експівробітниці міграційної служби, яка співпрацювала з ворогом на тимчасово окупованій території Донеччини. Зловмисниці, зокрема, надавала інформацію про українців.

Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Підозрюваній загрожує до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна або без такої.

"Правоохоронці викрили уродженку Донецької області, яка працюючи у міграційній службі, з 2014 року співпрацювала з окупантами. У 2017 році жінку звільнили з займаної посади, тож у 2022 році вона переїхала до столиці, однак не повідомила про існування не передбаченого законом збройного формування органи державної влади", – розповіли в пресслужбі.


Під час окупації територій Донеччини посадовиця добровільно вступила до незаконного збройного формування "міграційної служби" так званої самопроголошеної республіки. Вона обробляла картотеки, які надходили з районних паспортних відділів.

Як зазначили в пресслужбі СБУ, отримані відомості зловмисниця узагальнювала в єдину адресну базу, яку бойовики використовували для незаконних затримань мешканців Донецька.

Зловмисницю, 1968 року народження, розшукали, коли вона оформлювала документи внутрішньо переміщеної особи. Їй повідомили про підозру в діяльності в не передбачених законом воєнізованих або збройних формувань. Слідство за цим фактом завершено, а обвинувальний акт направлено до суду.

Як повідомляв OBOZREVATEL, в Україні судитимуть ще одного окупанта, причетного до воєнних злочинів. Військовий країни-терориста РФ в Ірпені розстрілював автівки цивільних та брав у полон поранених мирних мешканців міста.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Сколько электроэнергии расходует кондиционер 12 BTU? 10 октября 2024

Узнайте, сколько электроэнергии потребляет кондиционер 12 BTU. Разбор факторов, влияющих на энергопотребление, советы по экономии и ответы на частые вопросы.

Forbes назвав найбагатшу співачку у світі: у неї більше грошей, ніж у Ріанни 8 октября 2024

Forbes назвав найбагатшу співачку у світі: у неї більше грошей, ніж у Ріанни За пів року її капітал зріс на 500 мільйонів доларів

Лілія Ребрик замилувала кадрами зустрічі 12-річної доньки з молодшими сестрами 8 октября 2024

12-річна Діана, старша донька зіркового подружжя, Лілії Ребрик та Андрія Дикого 6-го жовтня повернулася до Києва з Лондона, куди їздила на танцювальні змагання.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

https://bactosfera.u a/ 4.5
https://bactosfera.u a/

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше