У Києві судитимуть підрядника, який привласнив майже 200 тис. на ремонті пошкодженого обстрілом музею Шевченка

1 марта 2024

У Києві судитимуть підрядника, який привласнив гроші під час відновлення після ракетних обстрілів Національного музею Тараса Шевченка. Зловмисник "заробив"190 тисяч гривень.

Про це повідомили в пресслужбах Київської міської прокуратури та столичної поліції. Зловмиснику загрожує до 8 років позбавлення волі.

 "Музей постраждав внаслідок ракетного обстрілу столиці у жовтні 2022 року. Під час виконання робіт із відновлення скління  музею підрядник умисно завищив обсяги виконаних робіт, вказавши роботи, які фактично не були виконані. Це призвело до зайвого перерахування бюджетних коштів у сумі 190 тис. грн", – розповіли в пресслужбі.

Як зазначили в поліції, не було виконано очищення дерев’яних поверхонь віконних рам загальною площею близько 370 квадратних метрів. Факт умисного завищення будівельних робіт підтверджено будівельно-технічною та економічною експертизами.

Наразі обвинувальний акт відносно 48-річного директора комерційного підприємства за фактом привласненні бюджетних коштів Національного музею Тараса Шевченка у м. Києві скеровано до суду для розгляду по суті. 

Нагадаємо, у Києві правоохоронці повідомили про підозру підряднику, який проводив ремонт укриття у дитсадку, внаслідок чого просіла стіна будівлі. Підприємець завищив вартість робіт і "заробив" на цьому 430 тисяч гривень.

Як повідомляв OBOZ.UA, правоохоронці повідомили про підозру підряднику. Зловмисник "заробив" понад 350 тисяч гривень на будівництві укриття у Вишгороді Київської області.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Пентагон: Україна - головний пріоритет США 18 сентября 2024

Спеціальний підрозділ Пентагону займається пильним моніторингом процесу передачі військової допомоги Україні.

СБУ проводить обшуки у Свято-Введенському чоловічому монастирі в Києві: названо причину 18 сентября 2024

СБУ проводить обшуки у Свято-Введенському чоловічому монастирі в Києві: названо причину. Фото Офіційної інформації наразі не надходило

Демі Мур вийшла на червону доріжку з трьома доньками від Брюса Вілліса, не схожими одна на одну 18 сентября 2024

Демі Мур вийшла на червону доріжку з трьома доньками від Брюса Вілліса, не схожими одна на одну. Рідкісні фото Зірка презентувала новий фільм "Субстанція"

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

ТОВ НВП Сеал 1.9
ТОВ НВП Сеал

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше