У Києві судитимуть рецидивіста, який обікрав військового, а потім розрахувався його карткою в магазині

30 ноября 2023

У Києві судитимуть чоловіка, який обікрав військового. Зловмисник, якій раніше вже мав проблеми із законом, непомітно витягнув з кишені потерпілого телефон, навушники та банківську картку, якою потім розрахувався у магазині.

Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Наступні 8 років обвинувачуваний може провести за гратами.

За словами правоохоронців, у жовтні до вони отримали інформацію від військовослужбовця про те, що невідомі особи викрали в нього мобільний телефон, навушники та банківську картку. Також чоловік розповів, що хтось розрахувався його карткою у магазині.

"Правоохоронці встановили, що до крадіжки причетний раніше судимий за майнові злочини киянин, 2000 року народження. Він витягнув з кишені його куртки мобільний телефон, навушники та платіжну картку. Порушник майже одразу продав телефон знайомому. Крім цього, чоловік розрахувався в магазині чужою банківською карткою", – розповіли в пресслужбі.

Гаджети було вилучено та повернуто власнику. Також, було встановлено, що кількома днями раніше, затриманий скоїв крадіжку з супермаркету. Крім цього, на момент вчинення цих злочинів він перебував на іспитовому терміні.

Порушнику повідомили про підозру у трьох злочинів, зокрема крадіжки, вчиненої в умовах воєнного стану. Досудове розслідування завершено, а обвинувальний акт направлено до суду для розгляду по суті.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Києві знову активізувались крадії автомобільних номерів. Зокрема, на Оболоні, невідомі під час комендантської години знімають з машин таблички з номерами, та залишають записники із пропозицією викупити їх.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Попри діру в бюджеті Росія позичить $17 млрд "дружнім" країнам 26 июля 2024

Позики необхідні для завершення діючих проєктів та виконання зобов'язань РФ, наголошують в російському Мінфіні.

Королеву Данії ледь не збив скутер: монархиня впала на землю 26 июля 2024

Королеву Данії ледь не збив скутер: інцидент потрапив на відео Монархиня впала на землю

Ольга Харлан сонячним селфі привітала коханого та пообіцяла бути поруч. Фото 26 июля 2024

Фехтувальниця Ольга Харлан привітала свого коханого, італійського фехтувальника Луїджі Самеле з 37-річчям і показала їхні селфі з відпочинку.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Романча 5.0
Романча

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше