У Києві відновили 11 з 17 багатоповерхівок, пошкоджених внаслідок російських обстрілів – КМДА

25 января 2023

У Києві продовжують ремонтні роботи на об’єктах, пошкоджених внаслідок обстрілів з боку країни-терориста РФ у 2022 році. Так, фахівці завершили відновлення 11 із 17 житлових багатоповерхових будинків.

Про це повідомили в пресслужбі Департаменту економіки та інвестицій КМДА. Інші багатоповерхіки планують відремонтувати у першому півріччі 2023 року.

"За результатами обстеження було встановлено 17 найбільш пошкоджених серед житлових багатоповерхівок. У 2022 році на технічну експертизу та відновлення цих будинків із резервного фонду бюджету Києва було спрямовано 407,5 млн грн. Ще в шести багатоповерхових будинках відновлювальні роботи заплановано завершити у першому півріччі поточного року. На це у міському бюджеті передбачено 159,5 млн грн", – розповіли в КМДА.

У пресслужбі уточнили, що роботи планують завершити у будинках, розташовані за адресами: вул. Глибочицька, 13, секція 7; вул. Глибочицька, 13, секція 3; просп. Свободи 8/28; вул. Межова, 24; вул. Межова, 26; вул. Остапа Вишні, 7.

У КМДА додали, що станом на початок січня 2023 року у Києві відновлено 121 зі 145 об’єктів соціальної інфраструктури, пошкоджених внаслідок бойових дій. Зокрема, відремонтовані 47 шкіл, 28 дитячих садочків та 46 інших об’єктів, серед яких заклади охорони здоров’я, соціального захисту, культури, спорту та професійної освіти

Як повідомляв OBOZREVATEL, у Шевченківському районі Києва завершили ремонтні роботи у двох багатоповерхових будинках, пошкоджених внаслідок російських обстрілів в березні 2022 року. Найближчим часом мешканці зможуть повернутися до своїх квартир.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Лібідо та гормони – який зв’язок: розповідає ендокринологиня 10 мая 2024

Вплив гормонів на організм людини надзвичайно сильний і здавалось би, нас нічого не турбує і не болить, але в організмі може коїтись щось незрозуміле: коливання ваги, випадіння волосся, відсутність бажання, ламкість нігтів, та багато чого іншого. Сьогодні розкажемо вам про взаємозв’язок між гормонами та вашим лібідо.

Sharp представила смартфони Aquos R9 і Aquos Wise4 з мінімалістичним дизайном 10 мая 2024

Sharp представила смартфони Aquos R9 і Aquos Wise4 з мінімалістичним дизайном.

Старша донька Брежнєвої потішила підписників у Instagram своїм мініфотосетом 10 мая 2024

Старша дочка співачки Віри Брежнєвої, Соня Кіперман потішила підписників у Instagram своїм мініфотосетом.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Алерголог 5.0
Алерголог

Отзывов: 1

Альтаір - Altair 0.3
Альтаір - Altair

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше