У Києві в одному з озер потонув чоловік - тіло виявили на глибині 7 метрів

1 июня 2023

У Голосіївському районі Києва у вівторок, 30 травня, рятувальники виявили в озері на глибині 7 метрів тіло чоловіка. Подія сталась поблизу вулиці Ставкової.

Про це повідомили в пресслужбі Державної служби з надзвичайних ситуацій столиці. Обставини трагічного випадку встановлять правоохоронні органи.

За словами рятувальників, 30 травня о 07:06 до них повідомлення про те, що у Голосіївському районі поблизу вулиці Ставкової на водоймі, можливо, потонула людина.

"Водолази-рятувальники, обстеживши 2500 квадратних метрів дна озера, та виявили тіло чоловіка на глибині 7 метрів. За допомогою спеціального спорядження вони доставили загиблого до берега та передали поліції", – розповіли в ДСНС.

Нагадаємо, у Броварах Київської області під час купання в басейні потонув місцевий мешканець. Лікарі тільки констатували смерть чоловіка. Як повідомляв OBOZREVATEL, у Києві в середу, 17 травня, у Дніпрі виявили потопельника. Тіло загиблого знайшли на відстані 5 метрів від берега Венеційського острова в Гідропарку.

Як повідомляв OBOZREVATEL, в Оболонському районі Києва в четвер, 25 травня, на озері Горащиха потонув чоловік. Тіло загиблого виявили на глибині 8 метрів.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Стало відомо, хто з дітей Тома Круза є його улюбленцем і що про нього відомо 5 мая 2024

Американський актор Том Круз не спілкується зі своєю рідною донькою від акторки Кеті Холмс, 18-річною Сурі, однак підтримує міцний зв'язок з прийомними дітьми, Беллою та Коннором. Особливо із сином у Тома тісні стосунки.

Акторка Дар’я Легейда пояснила, чому має різні прізвища в паспорті та свідоцтві про одруження з відомим актором 4 мая 2024

"Поки що так". Акторка Дар’я Легейда пояснила, чому має різні прізвища в паспорті та свідоцтві про одруження з відомим актором Актриса заміжня за популярним українським актором Дмитром Совою

У Польщі зробили заяву про відправку військ в Україну 4 мая 2024

Путін має перебувати в ситуації, коли він не впевнений, що Захід буде робити, зазначив глава польського МЗС.

 

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше